CELEBRITIES

Jennifer Lopez: H selfie που αναδεικνύει το εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα της


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Jennifer Lopez: H selfie που αναδεικνύει το εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα της

Η Jennifer Lopez ξέρει σίγουρα ποιες είναι οι καλές της γωνίες και μας το αποδεικνύει συνέχεια μέσα από τις φωτογραφίες της. Την Κυριακή, δημοσίευσε μια selfie, στην οποία φορούσε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό με κοψίματα, τα οποία αναδείκνυαν το εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα της. 

Με τα μαλλιά πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο και χωρίς make up, κάθεται στο πάτωμα του υπνοδωματίου της μπροστά από έναν καθρέφτη και βγάζει το κλικ με το κινητό της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάς αποκαλύπτει το μυστικό για το λαμπερό δέρμα της, που είναι η νέα σειρά καλλυντικών της, JLo beauty. 

Στα τέλη του περασμένου χρόνου η Λατίνα σταρ κυκλοφόρησε επιτέλους την δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς που είχε ανακοινωθεί μέσω instagram ήδη από το 2019. Γνωστή για το απίστευτο δέρμα της και τη λάμψη- σήμα κατατεθέν της, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι επέλεξε να ξεκινήσει τη νέα της επιχείρηση ομορφιάς με μια πλήρη γκάμα προϊόντων περιποίησης δέρματος.

Βασισμένη στο μάντρα ότι «η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης», η γραμμή της εστιάζει στο να δώσει τόσο μια εσωτερική όσο και μία εξωτερική λάμψη που αψηφά την ξεπερασμένη αφήγηση της ομορφιάς γύρω από τη γήρανση που προωθούν άλλες μάρκες περιποίησης δέρματος.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.