CELEBRITIES

Golden Globes 2021: Ο Prada νάρθηκας της Sarah Paulson ήταν το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ της βραδιάς


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Golden Globes 2021: Ο Prada νάρθηκας της Sarah Paulson ήταν το πιο ιδιαίτερο αξεσουάρ της βραδιάς

H Sarah Paulson είχε πρόσφατα ένα ατύχημα που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε στα γυρίσματα της νέας σεζόν του «American Crime Story». Ο τραυματισμός στο χέρι της όμως, δεν ήταν δυνατόν να την σταματήσει από μία άψογη εμφάνιση στα Golden Globes του 2021. 

H ηθοποιός ήταν υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα «Καλύτερης ηθοποιού σε δραματική τηλεοπτική σειρά» για τη σειρά «Ratched». Σε μία εμφάνιση για το κόκκινο χαλί ακόμα και μέσω zoom, η κάθε λεπτομέρεια μετράει. Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν, να συνδυάσει την υπέροχη τουαλέτα της με έναν απλό νάρθηκα στο χέρι.   

Για να ταιριάζει με το σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη, μαύρο κεντημένο με χάντρες φόρεμα Prada, η Paulson φόρεσε ένα προσαρμοσμένο, μοβ Prada νάρθηκα που είχε την πλάκα του τριγωνικού λογότυπου της ιταλικής ετικέτας. Η star και η στιλίστρια της, Karla Welch, είχαν σαφώς μία ευφυέστατη ιδέα. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Harry Winston που έδωσαν μια εκπληκτική τελική πινελιά. 


Ωστόσο, ο νάρθηκας έκλεψε τον τίτλο του πιο ιδιαίτερου αξεσουάρ της βραδιάς! 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.