CELEBRITIES

Πρίγκιπας Φίλιππος: Μεταφέρθηκε σε δεύτερο νοσοκομείο και συνεχίζει την θεραπεία του


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Μεταφέρθηκε σε δεύτερο νοσοκομείο και συνεχίζει την θεραπεία του

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε σε ένα κορυφαίο νοσοκομείο του Λονδίνου για να συνεχίσει την θεραπεία του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ νωρίτερα σήμερα.

Ο 99χρονος Πρίγκιπας, εγκατέλειψε το νοσοκομείο King Edward VII και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο υψηλής τεχνολογίας St. Bartholomew, όπου όπως λέγεται «ανταποκρίνεται στη θεραπεία».


Συγκεκριμένα η δήλωση του Παλατιού αναφέρει, «Ο Δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε σήμερα από το Νοσοκομείο του King Edward VII στο Νοσοκομείο του St. Bartholomew όπου οι γιατροί θα συνεχίσουν να τον θεραπεύουν για λοίμωξη, καθώς και να κάνουν εξετάσεις και να τον παρακολουθούν για την προϋπάρχουσα καρδιακή του πάθηση. Ο Δούκας παραμένει άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας.»


Οι φήμες για την μετακίνηση του Φίλιππου ξεκίνησαν μετά την εμφάνιση φωτογραφιών ενός ασθενούς που απομακρυνόταν από το νοσοκομείο με ασθενοφόρο υπό την προστασία ομπρελών για να κρύψει την ταυτότητα του.


Την Τρίτη 2 Μαρτίου, ο Φίλιππος θα βρίσκεται στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Η εισαγωγή του για πρώτη φορά στο νοσοκομείο King Edward VII, λέχθηκε ότι ήταν «προληπτικό μέτρο» στην αδιαθεσία που ένιωσε.


Από όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα ο Πρίγκιπας είχε μόνο έναν επισκέπτη από την οικογένειά του. Ο Πρίγκιπας Κάρολος πήγε στο νοσοκομείο το πρώτο Σάββατο μετά την εισαγωγή του. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.