CELEBRITIES

Chrissy Teigen: Η φωτογραφία μετά το afterparty του γάμου της


The Jennettes

2 Μαρτίου 2021

Chrissy Teigen: Η φωτογραφία μετά το afterparty του γάμου της

Η Chrissy Teigen την Κυριακή μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram τρεις throwback φωτογραφίες. Μία από αυτές ήταν μία λήψη που δεν είχαμε ξαναδεί από το afterparty της νύχτας γάμου της με τον Legend, στη λίμνη Cuomo της Ιταλίας πριν από επτά χρόνια.

Στη φωτογραφία, η Teigen κοιμάται στο κρεβάτι της, ενώ εξακολουθεί να φοράει ένα κόκκινο φόρεμα από την Vera Wang. Η strapless γοργονέ τουαλέτα της ήταν το τρίτο φόρεμα στο οποίο άλλαξε για το afterparty της δεξίωσης του γάμου της. Η σταρ αρχικά φόρεσε ένα strapless ιβουάρ Vera Wang νυφικό για την τελετή και στη συνέχεια ένα δεύτερο φόρεμα που δημιουργήθηκε πάλι από την σχεδιάστρια για την δεξίωση. 


«Η μόνη φωτογραφία μετά τη νύχτα γάμου» , έγραψε για τo συγκεκριμένο στιγμιότυπο στη λεζάντα της.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 στη λίμνη Cuomo μπροστά από 125 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένης της στενής οικογένειας και φίλων τους όπως οι Kanye West, Quincy Jones, Stevie Wonder και Brooklyn Decker. Μετά τη δεξίωση, η οποία περιελάμβανε για δείπνο νόστιμα ιταλικά τυριά, προσούτο και αλλαντικά, καθώς και ριζότο τρούφας, ζυμαρικά και βόειο κρέας, ο Legend πήγε στο πιάνο και έπαιξε το «All of Me» σε μία πολύ συναισθηματική performance, η οποία ήταν αφιερωμένη στην σύζυγο του. 


Οι άλλες δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε η Teigen μαζί με το γαμήλιο στιγμιότυπο έδειχναν το μοντέλο να «κλαίει μεθυσμένο» σε μια συναυλία της Beyoncé και να ποζάρει με την Nicki Minaj.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.