CELEBRITIES

Michelle Obama: Το συγκινητικό της μήνυμα σε όλα τα νεαρά κορίτσια παγκοσμίως


The Jennettes

3 Μαρτίου 2021

Michelle Obama: Το συγκινητικό της μήνυμα σε όλα τα νεαρά κορίτσια παγκοσμίως
Για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της έκδοσης των νεότερων αναγνωστών του επιτυχημένου memoir της, Becoming, η Michelle Obama έστειλε ένα μήνυμα διαβεβαίωσης στα κορίτσια παγκοσμίως.

Για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της έκδοσης των νεότερων αναγνωστών του επιτυχημένου memoir της, Becoming, η Michelle Obama έστειλε ένα μήνυμα διαβεβαίωσης στα κορίτσια παγκοσμίως.

«Είναι εντάξει να μην ξέρεις ποια είσαι ή τι ακριβώς θέλεις να είσαι ή τι κάνεις αυτή τη στιγμή», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία, 57 ετών, σε ένα βίντεο.

Η Obama πρόσθεσε ότι είχε «μιλήσει με τόσους πολλούς νέους», από εφήβους έως γυναίκες στα 30 τους, και παρατήρησε ότι πολλοί «αισθάνονται ότι πρέπει να γνωρίζουν τώρα τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις θεμελιώδεις ερωτήσεις».

Αλλά κανείς, ούτε καν ενήλικες, υποτίθεται ότι έχουν όλες τις απαντήσεις, όπως είπε.

«Και αν είσαι στην ηλικία μου ή μεγαλύτερη, "ταρακουνιέσαι" με την ιδέα ότι κάπως ή κάποια μέρα ξυπνάς και η ομίχλη εξαφανίζεται και η ζωή είναι απλή», είπε η Obama.

«Αλλά η διαδικασία του εαυτού σου δεν λειτουργεί έτσι. Διότι, όπως ανέφερα πάντα, η διαδικασία του να "becoming", δεν είναι πεπερασμένη».

Συνέχισε: «Δεν ξυπνάς μια μέρα και ξέρεις ποιος θα είσαι, και αυτό είναι. Είναι μια διαδικασία, ποτέ δεν σταματάς να "εξελίσσεσαι"». 

Η προσωπική ανάπτυξη, είπε, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του ταξιδιού της ζωής.

«Φανταστείτε αν το αντίθετο ήταν αλήθεια. Φανταστείτε αν μια μέρα έχετε μάθει όλα όσα πρόκειται να μάθετε και αυτό είναι όλο», είπε. «Αυτό είναι θλιβερό».

Αν και οι προσωπικοί στόχοι θα «αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε η Obama στους νεαρούς αναγνώστες ότι θα «μάθουν μαθήματα» και θα «ξεφύγουν από τις ευπάθειες» με την ηλικία.

«Θα κάνετε λάθη που σας διδάσκουν διαφορετικά μαθήματα», είπε. «Όλα αυτά έρχονται. Και όλα αυτά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για σας σε όλη σας τη ζωή. Μου συμβαίνει ακόμη και σήμερα. Και ελπίζω ότι σε 10 ή 20 χρόνια θα μαθαίνω και θα μεγαλώνω και θα κάνω λάθη που με διδάσκουν κάτι βαθύτερο για τον εαυτό μου».

Η πρώην πρώτη κυρία ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης των νεαρών αναγνωστών και χαρτόδετων βιβλίων στη λεζάντα του βίντεο.

«Σήμερα είναι η μέρα! Μπορείτε να βρείτε την έκδοση των νεαρών αναγνωστών και το χαρτόδετο βιβλίο Becoming όπου κι αν πωλούνται βιβλία», έγραψε στο Twitter. «Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτήν την ευκαιρία να διευρύνω την κοινότητά μας και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για τους νέους να διαβάσουν καθώς ξεκινούν τα ταξίδια τους να "γίνουν"».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.