ΣΤΙΛ

H Kate Middleton βγήκε από την safe zone του στιλ της και φόρεσε κορμάκι


Μάρθα Κουμπάνη

3 Μαρτίου 2021

H Kate Middleton βγήκε από την safe zone του στιλ της και φόρεσε κορμάκι
Η Kate Middleton φόρεσε κορμάκι στην τελευταία της εμφάνιση

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William συνεχίζουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους εν μέσω πανδημίας ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αρκετά Zoom Calls.

Είναι γνωστό πως είναι μία από τις πιο κομψές royals, με το στιλ της -signature πλέον- να είναι συνυφασμένο με τα μίντι θηλυκά φορέματα σε Α γραμμή και μεσάτα παλτό και σακάκια.

Ωστόσο φαίνεται πως η Kate αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Βγήκε λοιπόν από την safe zone του στιλ της και επέλεξε αντί για ένα κλασικό πουκάμισο ένα Κορμάκι!

Η Δούκισσα του Cambridge φορούσε ένα λευκό κορμάκι από τo βρετανικό brand, Holland Cooper κάτω από ένα σκούρο πράσινο σακάκι Smythe.

To κορμάκι κοστίζει 119 λίρες, διαθέτει χρυσά κουμπιά και μια κολακευτική λαιμόκοψη, ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση τόσο σε λευκό όσο και σε μαύρο.

White shirt bodysuit, Holland Cooper

Αυτη ήταν μια έξυπνή στιλιστική επιλογή για την 39χρονη Κate. Tα κορμάκια είναι άνετα και ταυτόχρονα super stylish και feminine. Λατρέψαμε την ιδέα της και θα την αντιγράψουμε στο επόμενο κιόλας Zoom meeting.

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα κομμάτια της άνοιξης από την fashion editor

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.