CELEBRITIES

Ashley Graham: Μιλά για την απώλεια μαλλιών μετά την εγκυμοσύνη


Σύρμα Κιουπελόγλου

4 Μαρτίου 2021

Ashley Graham: Μιλά για την απώλεια μαλλιών μετά την εγκυμοσύνη

Εκτός από την έλλειψη ύπνου, μία ακόμη πτυχή της μητρότητας μπορεί να είναι η απώλεια μαλλιών, καθώς έως και το 50% των γυναικών έρχονται αντιμέτωπες μαζί της, σύμφωνα με την American Pregnancy Association. 

Πολλές φορές, είναι αναπόφευκτο, οπότε ούτε οι διάσημες μαμάδες μπορούν να αποτελούν εξαίρεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Meghan Markle αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Ως υπενθύμιση ότι ακόμη και τα μοντέλα επηρεάζονται από τις παρενέργειες της εγκυμοσύνης, η Ashley Graham μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνονται οι φύτρες της, αποκαλύπτοντας ότι κι αυτή υπέφερε από απώλεια μαλλιών ενώ φαίνεται ότι την απασχολεί η τριχόπτωσή της μετά τον τοκετό, επίσημα γνωστή ως διάχυτη αλωπεκία. 

Χαριτολογώντας γράφει από κάτω, «μπορεί να μην είμαι Βond girl αλλά θα μπορούσα να γίνω ο κακός σε ταινίες του Βond (τα νέα μαλλιά μετά την εγκυμοσύνη είναι γεγονός!!!). 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.