CELEBRITIES

Jessica Biel: Το τρυφερό μήνυμα του Justin Timberlake για τα 39α γενέθλιά της συζύγου του


The Jennettes

4 Μαρτίου 2021

Jessica Biel: Το τρυφερό μήνυμα του Justin Timberlake για τα 39α γενέθλιά της συζύγου του
O διάσημος τραγουδιστής Justin Timberlake, τίμησε τη σύζυγό του, Jessica Biel, στα 39α γενέθλιά της.

Την Τετάρτη, ο διάσημος τραγουδιστής Justin Timberlake, τίμησε τη σύζυγό του στα 39α γενέθλιά της με μια γλυκιά δημοσίευση στο Instagram γεμάτη φωτογραφίες και βίντεο του ζευγαριού από την πάροδο του χρόνου.

"Χρόνια πολλά στο πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο ... η πιο δυνατή, πιο αστεία, καλύτερη, πιο φωτεινή και πιο όμορφη μαμά / σύντροφος / BOSS που υπάρχει. Είμαι τυχερός που μαθαίνω από εσένα και γελάω μαζί σου και σε γιορτάζω κάθε μέρα. Αλλά, σήμερα το κάνουμε με 🎂 !!!!», έγραψε ο Justin Timberlake στο Instagram.

Τα 39α γενέθλια της Biel σηματοδοτούν επίσης τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα δύο παιδιών.

Τον Ιανουάριο, ο Timberlake επιβεβαίωσε ότι καλωσόρισαν ένα δεύτερο παιδί, τον γιο τους με το όνομα Phineas, το περασμένο καλοκαίρι. Το πρώτο τους παιδί, ο Sila, ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2015.

«Είναι φοβερός και τόσο χαριτωμένος», δήλωσε ο Timberlake για τη νέα προσθήκη του ζευγαριού σε μια συνέντευξη στο The Ellen DeGeneres Show.

«Κανείς δεν κοιμάται, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Πολύ ευγνώμων».

Όταν ρωτήθηκε πώς συγκρίνεται η ανατροφή δύο παιδιών αντί ενός, ο Timberlake αστειεύτηκε: «Δεν βλέπουμε πια ο ένας τον άλλον, αλλά είναι υπέροχα, ο Sila είναι πολύ ενθουσιασμένος».

Μια πηγή είπε πρόσφατα στο PEOPLE ότι το ζευγάρι προσαρμόστηκε καλά στη ζωή ως μια οικογένεια τεσσάρων με τα αγόρια τους 7 μηνών και 5 ετών. 

«Περνούν χρόνο μαζί ως οικογένεια τόσο στη Μοντάνα όσο και στο Λος Άντζελες», δήλωσε η πηγή. «Φαίνονται χαρούμενοι».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.