CELEBRITIES

Meghan Markle: Απαντά στις κατηγορίες περί «εκφοβισμού» υπαλλήλου του Παλατιού


The Jennettes

4 Μαρτίου 2021

Meghan Markle: Απαντά στις κατηγορίες περί «εκφοβισμού» υπαλλήλου του Παλατιού
Η Meghan Markle απαντά σε αυτές τις κατηγορίες ότι είχε εκφοβίσει υπάλληλο του παλατιού.

Η Meghan Markle εδώ και λίγες ώρες κατηγορείται πως είχε «εκφοβίσει» κάποιον σύμβουλο του Παλατιού, τις μέρες πριν παραιτηθεί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Και τώρα απαντά σε αυτές τις κατηγορίες.

Οι Times ανέφεραν ότι τους πλησίασαν οι βοηθοί του βασιλικού παλατιού, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ένας από τους πρώην συμβούλους της Markle υπέβαλε καταγγελία εκφοβισμού εναντίον της, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Harry, ζούσαν ακόμη στο παλάτι του Kensington.

«Η Δούκισσα είναι λυπημένη από αυτήν την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ιδιαίτερα ως ένα άτομο που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού και είναι αποφασισμένο να υποστηρίξει όσους έχουν βιώσει πόνο και τραύμα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Meghan.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι η πρώην ηθοποιός, 39 ετών, «είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της, δημιουργώντας συμπόνια σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να προσπαθεί να δώσει ένα παράδειγμα για να κάνει ό, τι είναι σωστό και καλό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τότε γραμματέας επικοινωνίας του ζεύγους, Jason Knauf, υπέβαλε καταγγελία στον ιδιωτικό γραμματέα του πρίγκιπα William τότε, ισχυριζόμενος ότι η Meghan έδιωξε δύο προσωπικούς βοηθούς από το παλάτι και υπονόμευε την εμπιστοσύνη ενός τρίτου υπαλλήλου.

Πηγές ανέφεραν στους Times ότι οι εργαζόμενοι περιστασιακά «κατέληγαν σε κλάματα», με έναν βοηθό να λέει ότι δεν μπορούσαν να «σταματήσουν να τρέμουν», καθώς ήταν έτοιμοι για αντιπαράθεση με τη Δούκισσα του Sussex.

Βέβαια, η ομάδα επικοινωνίας της Meghan και του Harry αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε δήλωσή της.

«Ας το πούμε αυτό που είναι - μια υπολογισμένη εκστρατεία επιχρισμάτων που βασίζεται σε παραπλανητική και επιβλαβή παραπληροφόρηση», αναφέρει η αντίφαση. «Είμαστε απογοητευμένοι που βλέπουμε αυτήν την δυσφημιστική απεικόνιση της Δούκισσας να έχει αξιοπιστία από ένα μέσο ενημέρωσης».

Η ομάδα του ζευγαριού επεσήμανε το ύποπτο χρονοδιάγραμμα, σημειώνοντας ότι η ιστορία βγήκε λίγες μέρες πριν από τη συνέντευξή τους στο CBS με την Oprah Winfrey, την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.