CELEBRITIES

Πρίγκιπας Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε εγχείριση καρδιάς και παραμένει στο νοσοκομείο


The Jennettes

4 Μαρτίου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε εγχείριση καρδιάς και παραμένει στο νοσοκομείο
Ο Πρίγκιπας Φίλιππος υποβλήθηκε σε εγχείριση καρδιάς

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος υποβλήθηκε σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς εξαιτίας μιας προϋπάρχουσας καρδιακής πάθησης. Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε και το  το παλάτι του Buckingham με σχετική ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικά, το παλάτι ανέφερε πως ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει στο νοσοκομείο για θεραπεία, ανάπαυση και ανάρρωση για μερικές ημέρες, ενώ νοσηλεύεται ήδη 16 ημέρες.

Το νοσοκομείο St Bartholomew, στο κέντρο του Λονδίνου, όπου βρίσκεται ο πρίγκιπας Φίλιππος διαθέτει τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη καρδιαγγειακή μονάδα στην Ευρώπη, το Barts Heart Center, όπως διευκρινίζεται από τα media που κάνουν πολύ συχνές αναφορές στην πορεία της υγείας του.

jenny.gr

Ο πρίγκιπας Φίλιππος αρχικά εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII με λοίμωξη και έπειτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Bartholomew για εξετάσεις και παρακολούθηση. Το παλάτι είχει εκφράσει δημόσια την ελπίδα ότι «όλα θα πάνε καλά» και κρατά ενήμερους τους πολίτες για την υγεία του.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.