CELEBRITIES

Jane Fonda: Δηλώνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί ξανά και εξηγεί το γιατί


The Jennettes

4 Μαρτίου 2021

Jane Fonda: Δηλώνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί ξανά και εξηγεί το γιατί

Μετά από τρεις γάμους, η Jane Fonda είπε στο «Page six» σε μια εικονική συνομιλία πριν από τις Χρυσές Σφαίρες ότι δεν ψάχνει για έναν τέταρτο. «Θα σου πω κάτι που δεν έχω πετύχει, και αυτό είναι ένας επιτυχημένος γάμος», είπε η 83χρονη Fonda. Αλλά το δεύτερο μέρος της ερώτησής σας είναι: «Θέλετε;» Δεν θέλω.»

Η Fonda συνέχισε να εξηγεί πώς απολαμβάνει τον χρόνο μόνη της μετά το τέλος της τελευταίας της σχέσης το 2017. Η δύο φορές νικήτρια Oscar ήταν σε σχέση τον μεγάλο μουσικό Richard Perry για οκτώ χρόνια πριν το χωρισμό τους. 

«Βλέπεις, ζω μόνη μου. Δεν έχω κανέναν άντρα, που δεν θέλει μια γυναίκα να θυμώνει και που δεν θέλει μια γυναίκα που είναι πρόθυμη να θυμώσει και να υψώσει το ανάστημά της. Δεν απειλώ κανέναν. Μπορώ να παρακολουθήσω ό, τι θέλω στην τηλεόραση. Επομένως, δεν θέλω ποτέ να παντρευτώ ξανά. Αλλά είναι κάτι που εύχομαι να ήμουν καλύτερη σε αυτό», δήλωσε η ίδια.

Η Fonda παντρεύτηκε πρώτη φορά τον Γάλλο σκηνοθέτη Roger Vadim από το 1965 έως το 1973 και μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Vanessa το 1968. Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον πολιτικό Tom Hayden από το 1973 έως το 1990, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της, Troy το 1973. Ο τελευταίος γάμος της Fonda ήταν με τον ιδρυτή του CNN Ted Turner από το 1991 έως το 2001.

Να σημειωθεί ότι η Jane Fonda έλαβε το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille στα Βραβεία Golden Globes του 2021 την Κυριακή το βράδυ.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.