CELEBRITIES

Meghan Markle: Εξηγεί πως η ιστορία της μοιάζει με την Άριελ, την πριγκίπισσα που δεν είχε φωνή


The Jennettes

8 Μαρτίου 2021

Meghan Markle: Εξηγεί πως η ιστορία της μοιάζει με την Άριελ, την πριγκίπισσα που δεν είχε φωνή

Στην συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, που προβλήθηκε χθες το βράδυ στις Η.Π.Α., η Δούκισσα του Sussex παρομοίασε την ιστορία της με αυτήν της πριγκίπισσας Άριελ στην «Μικρή γοργόνα».

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989, η πριγκίπισσα Ariel, μια αντισυμβατική πριγκίπισσα γοργόνα ακολουθεί με θάρρος τα όνειρά της και ξεκινάει για περιπέτειες που αλλάζουν τη ζωή της, ψάχνοντας να βρει αυτό που αξίζει πραγματικά για εκείνη. Εξερευνά τον ανθρώπινο κόσμο λοιπόν και ερωτεύεται τον πρίγκιπα Eric. Αποφασισμένη να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, η Ariel κάνει μια συμφωνία με την κακιά θαλάσσια μάγισσα Ursula και ανταλλάσσει την όμορφη φωνή της ώστε να μπορεί να είναι μέρος του ανθρώπινου κόσμου. 


Η ίδια αφηγήθηκε πως καθόταν στο εξοχικό σπίτι στο Νότινγχαμ και η «Μικρή Γοργόνα» ξεκίνησε στην τηλεόραση κι αν και ενήλικη ξεκίνησε να την παρακολουθεί και ξαφνικά έκανε μία συνειδητοποίηση, «Θεέ μου, ερωτεύεται τον πρίγκιπα και γι 'αυτό χάνει τη φωνή της.» όμως πρόσθεσε «Αλλά στο τέλος παίρνει τη φωνή της πίσω.». 


Στην συνέχεια της συνέντευξης η Oprah ρώτησε την Meghan αν στην αρχή της σχέσης τους με τον Harry σιώπησε ή την ανάγκασαν να σιωπήσει. Τότε η ίδια παραδέχθηκε πως συνέβη το δεύτερο. 


«Πάντα εκτιμούσα την ανεξαρτησία. Πάντα ήμουν ειλικρινής, ειδικά για τα δικαιώματα των γυναικών, και αυτή είναι η θλιβερή ειρωνεία των τελευταίων τεσσάρων ετών, υποστηρίζω τόσο πολύ τις γυναίκες και το να χρησιμοποιούν τη φωνή τους. Και εγώ σιώπησα», είπε στη συνέχεια. 


Επίσης, η Meghan αποκάλυψε πως όταν το κοινό έμαθε για την σχέση της με τον Harry τους δόθηκε μια πολύ σαφής οδηγία που ήταν να απαντούν πάντα «Κανένα σχόλιο». Και αυτό δεν αφορούσε μόνο εκείνη αλλά και τους φίλους της, την μαμά και τον μπαμπά της κι έκανε ότι της ζήτησαν γιατί θα είχε προστασία από την «Βασιλική οικογένεια». 


«Ήταν πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ και μόνο όταν παντρευτήκαμε και όλα άρχισαν να επιδεινώνονται, κατάλαβα ότι όχι μόνο δεν με προστάτευαν, αλλά ότι ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα για μένα για να προστατεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας. Δεν ήταν διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν εμένα και τον άντρα μου.»


Τέλος, ρωτήθηκε για την σχέση της με τη Βασιλική Οικογένεια και συγκεκριμένα με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως εξήγησε η Meghan στην Oprah, «Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να κάνουν τη διάκριση ανάμεσα στα δύο, επειδή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση σωστά, υπάρχει η οικογένεια και μετά υπάρχουν οι άνθρωποι που διευθύνουν τον θεσμό, αυτά είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Είναι σημαντικό να είμαστε σε θέση να το διαχωρίσουμε αυτό γιατί η Βασίλισσα, για παράδειγμα, ήταν πάντα υπέροχη σε μένα».
 

Δείτε ακόμα:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.