CELEBRITIES

Η Natalie Portman και η Yara Shahidi ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Charlize Theron για τη νέα καμπάνια του Dior


The Jennettes

10 Μαρτίου 2021

Η Natalie Portman και η Yara Shahidi ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Charlize Theron για τη νέα καμπάνια του Dior

Τον Σεπτέμβριο του 2020, τα αρώματα Christian Dior ανακοίνωσαν μία νέα συνεργασία με τη Charlize Theron για τη καμπάνια «Dior Stands With Women». Ο στόχος της ήταν να μοιραστεί τις ιστορίες γυναικών που θα εμπνεύσουν την επόμενη γενιά νέων ηγετών, αλλά και να υποστηρίξει το έργο «Charlize Theron Africa Outreach» (CTAOP), ενός ιδρύματος που ξεκίνησε η ηθοποιός μαζί με ανθρώπους της Νότιας Αφρικής το 2007, για την καταπολέμηση του HIV και τη δημιουργία ευκαιριών εκπαίδευσης για τους νέους στη χώρα.

Τώρα, τα Dior Parfums πηγαίνουν την καμπάνια στο επόμενο επίπεδο προσθέτοντας στο δυναμικό της δυο πολύ δυναμικές γυναίκες, την Yara Shahidi και την Natalie Portman, που έρχονται να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα. 

«Αυτό που ξέρουμε ότι είναι αλήθεια είναι ότι σε πολλές νεαρές γυναίκες δεν δίνεται ο χώρος να ακουστούν, να νιώσουν ότι οι άνθρωποι πραγματικά αφιερώνουν χρόνο για να ακούσουν τι λένε. Όταν παλεύω για κάτι που πιστεύω ότι είναι σωστό ή που είναι ζωτικής σημασίας για ένα συγκεκριμένο έργο, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές φορές γυναίκες - και αυτό οξύνεται όταν είσαι μία έγχρωμη γυναίκα – που τραβούν τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο να είσαι δυναμική και κινητοποιημένη ή επιθετική. Επομένως, απαιτείται συνεχής διάλογος και είναι σημαντικό, ακόμη και για μένα, το να γνωρίζω ότι το να είμαι διεκδικητική και αφοσιωμένη δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντραπώ ποτέ.» δήλωσε η Shahidi. 

Η Portman μοιράστηκε ένα παρόμοιο συναίσθημα στη δήλωσή της, «Μου ενστάλαξαν πολύ νωρίς ότι αν υπάρχει αδικία, πρέπει να σηκώσω το ανάστημα μου. Το να μην εναντιώνεσαι στην αδικία σημαίνει ότι συμμετέχεις σε αυτήν.». 

Όταν η εκστρατεία ξεκίνησε αρχικά, ο Dior δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει υποτροφίες τεσσάρων ετών για τους αποδέκτες και παρά την τρέχουσα παγκόσμια κρίση υγείας, η μάρκα πολυτελείας τηρεί την υπόσχεσή της.

Τους επόμενους μήνες, οι υποτροφίες θα συνεχίσουν να απονέμονται και δεν θα καλύπτουν μόνο τα δίδακτρα, αλλά και τη στέγαση, το φαγητό, τα βιβλία, τους υπολογιστές, τα έξοδα ταξιδιού και την ατομική καθοδήγηση για την επόμενη γενιά νέων γυναικών ηγετών.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.