CELEBRITIES

Pippa Middleton και James Matthews: Υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους


The Jennettes

16 Μαρτίου 2021

Pippa Middleton και James Matthews: Υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους
Η Pippa Middleton, η μικρότερη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge, Kate, απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της, James Matthews, το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι!

Η Pippa Middleton, η μικρότερη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge Kate, απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της, James Matthews, το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι!

Η Pippa και ο James ονόμασαν την κόρη τους Grace Elizabeth Jane, πράγμα που σημαίνει ότι μοιράζεται το ίδιο μεσαίο όνομα με τη θεία της Kate, η οποία γεννήθηκε Catherine Elizabeth Middleton.

Η Grace, η οποία είναι μικρή αδελφή στο πρώτο παιδί του ζευγαριού, τον 2χρονο Arthur, γεννήθηκε περίπου στις 4 το πρωί, ζυγίζοντας περίπου 3 κιλά. Η μητέρα και το μωρό τα πάνε καλά, σύμφωνα με μια οικογενειακή πηγή.

«Είναι τέλεια, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι σε μια τόσο χαρούμενη άφιξη», προσθέτει η πηγή, ενώ και η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William είναι επίσης «ενθουσιασμένοι».

Η Pippa, 37 ετών, και ο James, 45 ετών, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Οκτώβριο του 2018. Η Pippa ακολούθησε τα βήματα της βασιλικής αδελφής της, αφού γέννησε στην πτέρυγα Lindo του Νοσοκομείου St. Mary, το ίδιο μέρος όπου η Kate και ο πρίγκιπας William υποδέχτηκαν όλα τα τρία τους παιδιά.

Η αδερφή της Kate είχε μιλήσει για το πώς παρέμεινε δραστήρια κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη:

«Τώρα που ο Arthur είναι 11 μηνών και περισσότερο δραστήριος, προσπαθώ να βρω διαφορετικές δραστηριότητες για αυτόν», έγραψε σε άρθρο στη fitness στήλη της Waitrose Weekend που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019.

«Χρειάστηκα να βρω κάτι περισσότερο από περπάτημα με το καροτσάκι. Το τοπικό γυμναστήριο για μωρά μας ήταν ένα σωτήριο μέρος. Είναι ένας μεγάλος χώρος γεμάτος διασκέδαση, μαλακά αντικείμενα, μαλακά δάπεδα, σκάλες, μπάλες, κούνιες, μίνι τραμπολίνα και πολλά άλλα για να διεγείρει και απασχολήσει τα μωρά και τα μικρά παιδιά», πρόσθεσε.

Η Pippa εξήγησε ότι εκτός από το ελεύθερο παιχνίδι, υπάρχουν μαθήματα με «δομημένες δραστηριότητες που βοηθούν στην προώθηση της κίνησης, της ισορροπίας και της δύναμης».

«Ο Arthur ξοδεύει πολλή ενέργεια σε αυτό το ασφαλές περιβάλλον και μαθαίνει πολλές φυσικές δεξιότητες», είπε. «'Έχω παρατηρήσει επίσης πως χτίζει την εμπιστοσύνη του σε κάθε επίσκεψη».

Δείτε ακόμη:

Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.