ΣΤΙΛ

Φαρδύ παντελόνι: 5 νέοι τρόποι να το φορέσουμε την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

16 Μαρτίου 2021

Φαρδύ παντελόνι: 5 νέοι τρόποι να το φορέσουμε την άνοιξη
Με αυτούς τους ανανεωμένους τρόπους θα φορέσουμε το φαρδύ παντελόνι την άνοιξη του 2021

Τα sweatpants μπορεί να ήταν η default επιλογή του 2020, αλλά τώρα είμαστε έτοιμες να ντυθούμε λίγο περισσότερο. Για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε το look σας για τη νέα σεζόν τα νέα είναι παραπάνω από ευχάριστα.

Υπάρχει μια εξίσου άνετη επιλογή που ήταν σε όλα τα runways της άνοιξης 2021: Τo wide leg ή αλλιώς φαρδύ παντελόνι. Από κομψά κοστούμια μέχρι ρετρό φαρδιά τζιν, αυτή η σιλουέτα αντικαθιστά τη βασιλεία των skinny jeans και άλλων στενών παντελονιών.

Μετά την πρόσφατη αναβίωση του flare παντελονιού, οι σχεδιαστές πρότειναν τα wide leg για την άνοιξη. Παντελόνια που πέφτουν χαλαρά στους γοφούς για μια cool εμφάνιση και ψηλόμεσα για να "τραβούν" την φιγούρα προς τα επάνω και να δείχνουν πιο επίσημα.

Max Mara, Chanel και ο Gucci είναι μερικά από τα ονόματα της μόδας που παρουσίασαν φαρδιά παντελόνια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021. Στους δρόμους, ηγέτες στιλ όπως η Amina Muaddi, η Jeanne Damas και πολλές άλλες τα φορούν και μας εμπνέουν.

Ρίξτε μια ματιά σε πέντε από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να τα φορέσετε.

Monochrome

Denim

With Knits

Leather

In White

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα jeans της άνοιξης

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.