CELEBRITIES

Gigi Hadid: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με την 6 μηνών κόρη της


The Jennettes

17 Μαρτίου 2021

Gigi Hadid: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με την 6 μηνών κόρη της
Η Gigi Hadid δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της Khai χθες στο Instagram.

Την Τρίτη, το supermodel, 25 ετών, μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία που κρατάει την 6 μηνών κόρη της, Khai, στην αγκαλιά της.

Δείχνοντας τα προσφάτως βαμμένα κόκκινα μαλλιά της, η Gigi Hadid, η οποία καλωσόρισε την Khai με τον φίλο της Zayn Malik τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόσθεσε μερικά «Z» πάνω από το κεφάλι του βρέφους για να δείξει ότι κοιμόταν.

«Η καλύτερη 💓», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Hadid αποφεύγει να δείξει το πρόσωπο της κόρης της σε εικόνες, μια προσέγγιση παρόμοια με αυτήν που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όταν δεν μοιράστηκε φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της, μέχρι ένα μήνα πριν από την άφιξη της Khai.

jenny.gr

Σε μια συνέντευξη με τη Vogue που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα, το μοντέλο μίλησε για το γιατί αυτή και ο Malik, 28 ετών, έκαναν προτεραιότητα την προστασία της ιδιωτικής ζωής του παιδιού τους.

«Έχω φίλους που είναι δημόσιες προσωπικότητες και έτσι το έχουν κάνει, και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο», είπε, αναφερόμενη στους Blake Lively και Ryan Reynolds, που έχουν τρία παιδιά μαζί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η αδερφή της Gigi Hadid, Bella, είπε επίσης: «Νομίζω ότι θέλει να είναι πραγματική στο διαδίκτυο, αλλά έως ότου το παιδί της θέλει να είναι στο προσκήνιο και να πάρει την απόφαση η ίδια, δεν θέλει να τη φέρει σε αυτήν τη θέση».

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Hadid δεν δίνει στους θαυμαστές μια ματιά στη μητρότητα. Τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε πως ξεκίνησε να δουλεύει πάλι, δύο μήνες μετά τον τοκετό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας της φωτογράφισης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Αντανακλώντας την γέννηση της Khai, η Hadid είπε στη συνέντευξή της στη Vogue ότι δυσκολεύτηκε κατά τη διαδικασία στο σπίτι.

«Υπήρχε σίγουρα ένα σημείο όπου σκεφτόμουν, «αναρωτιέμαι πώς θα ήταν με επισκληρίδιο, πώς θα ήταν διαφορετικό», θυμάται. «Η μαία μου με κοίταξε και έλεγε, "το κάνεις. Κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Δεν μπορείς πλέον να κάνεις επισκληρίδιο ούτως ή άλλως, έτσι σπρώχνεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως σε νοσοκομειακό κρεβάτι"». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η Gigi συνέχισε να μοιράζεται το γεγονός ότι, ενώ αυτή και ο Malik «πετάνε στα σύννεφα» που έγιναν γονείς, δεν βιάζονται να επεκτείνουν την οικογένειά τους ακόμη. «Στη συνέχεια, κοιταχτήκαμε με τον Ζayn και είπαμε, "μπορούμε να έχουμε λίγο χρόνο πριν το ξανακάνουμε!"».

Δείτε ακόμη:

Get the look: Πώς να πετύχετε το λαμπερό makeup look της Gigi Hadid

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS