CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας Harry μίλησαν τελικά μετά την πολύκροτη συνέντευξη


The Jennettes

17 Μαρτίου 2021

Ο Πρίγκιπας William και ο Πρίγκιπας Harry μίλησαν τελικά μετά την πολύκροτη συνέντευξη

Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα δεν έχουν ειπωθεί μετά την πολύκροτη συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex στο CBS και την Oprah Winfrey. Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μια σύντομη δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις που έφερε ο Πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle, αποκαλώντας «ανησυχητικά» τα προβλήματα για τα οποία εκείνοι μίλησαν.

Ημέρες μετά την επίσημη απάντηση της βασίλισσας, ο Πρίγκιπας William απάντησε σε έναν δημοσιογράφο που ρώτησε αν υπήρχε ρατσισμός στη βασιλική οικογένεια  λέγοντάς πως «δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια.»  και ότι σκοπεύει να μιλήσει με τον αδερφό του. 

Την Τρίτη, στην εκπομπή του CBS, «This Morning», η Gayle King αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει πρόσφατα με τους Sussexes και μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε τόσο με τον αδερφό του όσο και με τον πατέρα του μετά την προβολή της συνέντευξης.

Όπως είπε η ίδια, αυτό που της αποκάλυψαν ήταν ότι αυτές οι συνομιλίες δεν ήταν παραγωγικές αλλά είναι χαρούμενοι που τουλάχιστον ξεκίνησε μία συζήτηση. 

jenny.gr

Η King συνέχισε με ένα σχόλιο, «Και νομίζω ότι αυτό που τους ενοχλεί ακόμα είναι ότι το παλάτι συνεχίζει να λέει ότι θέλει να το επεξεργαστεί ιδιωτικά, ωστόσο, αυτές οι ψεύτικες ιστορίες συνεχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω και είναι πολύ δυσφημιστικές για τη Meghan.».

Είπε ακόμη ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της κανείς στη Βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμα με την Meghan, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι είναι πολύ απογοητευτικό γι’ αυτούς να δουν ότι ξεκίνησε μια φυλετική συζήτηση για τη βασιλική οικογένεια, όταν το μόνο που ήθελαν ήταν να παρέμβουν και να πουν στον Τύπο να σταματήσει με τις άδικες, ανακριβείς, ψευδείς ιστορίες που σίγουρα είχαν μία φυλετική κλίση. 

Τέλος, όσον αφορά τις συνεχείς προσπάθειες των βρετανικών tabloids να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς που έκανε η Markle στη συνέντευξη, η King είπε ότι η Δούκισσα έχει αποδείξεις. «Η Meghan έχει έγγραφα για να υποστηρίξει όλα όσα είπε στη συνέντευξη της Oprah. Τα πάντα.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.