CELEBRITIES

Sharon Stone: Γιατί χαστούκισε τον σκηνοθέτη της ταινίας «Βασικό ένστικτο»


The Jennettes

20 Μαρτίου 2021

Sharon Stone: Γιατί χαστούκισε τον σκηνοθέτη της ταινίας «Βασικό ένστικτο»

Η Sharon Stone μίλησε σχετικά με τις κακοποιητικές εμπειρίες που είχε στο Hollywood, συμπεριλαμβανομένης μίας εμπειρίας της στα γυρίσματα της ταινίας «Βασικό ένστικτο» που απογείωσε την καριέρα της. 

Η ηθοποιός είπε πως εξαπατήθηκε για να βγάλει το εσώρουχο της για την περίφημη σκηνή που σταυρώνει τα πόδια της στην γνωστή αυτή ταινία του 1992, αφού πίστεψε ότι τίποτα δεν θα ήταν ορατό στην οθόνη.

«Αφού γυρίσαμε το «Βασικό ένστικτο», κλήθηκα να το δω. Όχι μόνη μου με τον σκηνοθέτη, όπως θα περίμενε κανείς, δεδομένης της κατάστασης που προκάλεσε μία μεγάλη παύση, αλλά σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν καμία σχέση με το έργο. Έτσι λοιπόν είδα τον κόλπο μου για πρώτη φορά, πολύ αφότου μου είπαν ότι δεν μπορούν να δουν τίποτα και ότι απλά θέλουν να αφαιρέσω το εσώρουχο μου καθώς το λευκό αντανακλά το φως και έτσι φαίνεται ότι φοράς εσώρουχο. Ναι, υπήρξαν πολλές απόψεις για αυτό το θέμα, αλλά επειδή είμαι αυτή με τον εν λόγω κόλπο, επιτρέψτε μου να πω: Οι άλλες απόψεις είναι μ*****ς. Τώρα, εδώ είναι το ζήτημα. Δεν είχε σημασία πια. Ήμουν όμως εγώ και τα προσωπικά μου μέρη εκεί. Είχα αποφάσεις να λάβω.», έγραψε σε ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματα της που έδωσε στο Vanity Fair.

Η Stone αποκάλυψε ότι στη συνέχεια μπήκε στην αίθουσα παραγωγής, χαστούκισε τον σκηνοθέτη Paul Verhoeven στο πρόσωπο και μπήκε στο αυτοκίνητό της για να καλέσει τον δικηγόρο της Marty Singer, ο οποίος την ενημέρωσε ότι η ταινία δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει και ότι δεν ήταν νόμιμο να γυρίσουν τη σκηνή με αυτόν τον τρόπο.

«Άφησα τον Paul να γνωρίζει τις επιλογές που είχα. Φυσικά, αρνήθηκε σθεναρά ότι είχα επιλογές. Ήμουν απλώς ηθοποιός, απλά γυναίκα; Ποιες επιλογές θα μπορούσα να έχω; Αλλά είχα επιλογές. Έτσι σκέφτηκα και σκέφτηκα και επέλεξα να επιτρέψω αυτήν τη σκηνή την ταινία. Γιατί; Επειδή ήταν σωστό για την ταινία και για τον χαρακτήρα και επειδή, τελικά, το έκανα.», θυμάται η ίδια. 
Επίσης χαρακτήρισε το ρόλο μακράν τον πιο ακραίο που έχει κάνει ποτέ όσον αφορά τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού της, γράφοντας ότι κοιμήθηκε μόνο τρεις φορές κατά τη διάρκεια της παραγωγής και είχε φρικτούς εφιάλτες.

«Έχετε ιδέα πόσα άτομα έχουν παρακολουθήσει το «Βασικό ένστικτο» τα τελευταία 20-χρόνια; Σκεφτείτε το. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από το να ρίξει κάποιος μια ματιά κάτω από τη φούστα μου. Ξυπνήστε. Οι γυναίκες υπερασπίστηκαν αυτήν την ταινία, οι άντρες είχαν εμμονή με μια γυναίκα που μπορούσε να το σταματήσει. Ήταν η αγαπημένη τους. Αλλά τώρα, μόνο τώρα πηγαίνω σε εκδηλώσεις και υπάρχει κάποιος σεβασμός γι 'αυτήν την ταινία. Ω, αυτή η ταινία είναι cool. Αλλά όταν πήγα στις Χρυσές Σφαίρες ως υποψήφια το 1993 και είπαν το όνομά μου ως λαμπερή φιναλίστ, όλοι γέλασαν. Λοιπόν, όχι ο καθένας, αλλά αρκετοί από εκείνο το δωμάτιο ώστε να μου πουν πού έπρεπε να κάτσω.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.