CELEBRITIES

Bruce Willis: Κλείνει 12 χρόνια γάμου και λαμβάνει τις πιο όμορφες ευχές από τη σύζυγο του


The Jennettes

22 Μαρτίου 2021

Bruce Willis: Κλείνει 12 χρόνια γάμου και λαμβάνει τις πιο όμορφες ευχές από τη σύζυγο του

Η Emma Heming Willis  είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Bruce Willis. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η 42χρονη Heming Willis δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον 66χρονο ηθοποιό προς τιμήν της επετείου των 12 χρόνων του γάμου τους.

«Θεέ μου σίγουρα αγαπώ αυτόν τον άντρα ως το φεγγάρι και πίσω! Ακόμα κι αν υπήρχαν φορές που θα ήθελα πολύ να τον πάω στο φεγγάρι, να τον αφήσω και να επιστρέψω σόλο. Έτσι μοιάζουν 12 χρόνια γάμου, σωστά; Είχαμε το δίκαιο μερίδιό μας των πάνω και των κάτω. Αλλά είναι ο άνθρωπος μου. Δεν υπάρχει κανένας που θα ήθελα να περάσω αυτό το τρελό πράγμα που ονομάζεται γάμος παρά με αυτόν. Είναι η οικογένειά μου, μου έδωσε οικογένεια (και πολλά άλλα) που ονειρευόμουν και τον αγαπώ στον πυρήνα μου. Καλή 12η επέτειος γλυκέ μου ♥», το μοντέλο έγραψε στο Instagram μαζί με μία φωτογραφία του ζευγαριού που αγκαλιάζετε. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009 και μοιράζονται τις κόρες Mabel Ray, 6 ετών και Evelyn Penn, 8 ετών.

Όσο για το πώς πέρασαν την επέτειο τους, η Heming Willis μας άφησε να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στη γιορτή τους. Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην Ιστορία της στο Instagram, μοιράστηκε ένα τρίο από κάρτες, δύο από τις οποίες απευθύνονταν στη «μαμά και τον μπαμπά», ενώ μια άλλη φτιάχτηκε για την «αγαπημένη Emma». «Γιορτάζουμε σήμερα μια επέτειο γάμου 12 ετών», σημείωσε στο στιγμιότυπο.

Φυσικά, η οικογένεια Willis είχε πολλά να γιορτάσει αυτήν την εβδομάδα! Καθώς την Παρασκευή, ο ηθοποιός του «Die Hard» γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του, τόσο η σύζυγός του όσο και η πρώην σύζυγός του Demi Moore του ευχήθηκαν δημόσια για την ευτυχισμένη μέρα. «Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου», έγραψε ανάμεσα σε άλλα η Heming Willis  στην ανάρτησή της. Ενώ, η Moore κράτησε το μήνυμα γενεθλίων στον πρώην σύζυγό της σύντομο και γλυκό, «Χρόνια πολλά, BW! Είσαι μοναδικός!».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.