CELEBRITIES

Jane Fonda: Αποκαλύπτει πως δεν έχει πια σεξουαλική επιθυμία και θα έκανε σχέση μόνο με νεότερο άντρα


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

janefonda.jpg

Η Jane Fonda μίλησε ανοιχτά για το αν θα σκεφτόταν να προχωρήσει και πάλι σε μία σχέση. Σε μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, η εμβληματική ηθοποιός και ακτιβίστρια δήλωσε πως δεν θέλει να εμπλακεί ξανά σε μία σεξουαλική σχέση, καθώς δεν έχει αυτήν την επιθυμία πια. 

Τούτου λεχθέντος, διευκρίνισε ότι υπάρχει ένα σενάριο που θα το εξέταζε. «Αν έχω φαντασιώσεις; Ναι, αυτή είναι η φαντασίωση μου. Ότι συναντώ έναν καθηγητή ή έναν ερευνητή, κάποιον σε αυτήν τη γραμμή που είναι πραγματικά ικανός να αγαπά, να λατρεύει μια γυναίκα, ώστε να μπορώ να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω αν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Νομίζω ότι ίσως τότε μπορούσα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι, όπως ένας άντρας, θα ήθελα έναν νεότερο άντρα. Δεν είναι απαίσιο αυτό; Έχει να κάνει με το δέρμα. Θα ήθελα έναν νεότερο άντρα και είμαι πολύ ματαιόδοξη.».

Όταν πιέστηκε να πει τι ακριβώς εννοούσε αναφερόμενη στο «δέρμα», η Fonda αποκάλυψε, «Είμαι πολύ ευγνώμων που δεν χρειάζεται να ξαναγυμνωθώ ποτέ μπροστά σε κανέναν, ακόμη και υπό το φως των κεριών. Και αν το έκανα, εννοώ στη φαντασία μου, ο άντρας θα πρέπει να είναι νεότερος από εμένα, οπότε αυτό θα το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Είμαι απόλυτα ειλικρινής. Μακάρι να μην ήταν αλήθεια, αλλά, ξέρετε, [με τον τρόπο] που μεγάλωσα, ο άνθρωπος που λάτρευα ήταν ο μπαμπάς μου. Και τους άντρες έπρεπε να τους κοιτάς με έναν συγκεκριμένο τρόπο,  που εγώ ποτέ δεν μπορούσα. Δεν κατάφερα ποτέ να το βγάλω από το σώμα μου αυτό. Είναι μέρος μου.».

Η ηθοποιός, προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια του Hollywood, αφού ο πατέρας της ήταν ο διάσημος ηθοποιός Henry Fonda. Ο ίδιος υπήρξε υπέρμαχος σημαντικών ιστορικά σκοπών, όπως η ισότητα των γυναικών, η αλλαγή του κλίματος και διάφορες αντιπολεμικές προσπάθειες.

Τη δεκαετία του 1970, η Fonda έγινε πρωτοσέλιδο όταν ταξίδεψε στο Βόρειο Βιετνάμ κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του Πολέμου του Βιετνάμ, ποζάροντας για φωτογραφίες δίπλα σε ένα πυροβόλο όπλο κατά αεροσκαφών, για το οποίο αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

Το 2014, η Fonda έλαβε ένα βραβείο ζωής από το American Film Institute. Δημιούργησε επίσης το Jane Fonda Fund for Women Director, έναν οργανισμό που στοχεύει στην υποστήριξη της αποκατάστασης ταινιών με επικεφαλής γυναίκες από όλο τον κόσμο.

Πιο πρόσφατα, η Fonda συνελήφθη στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ ενώ διαμαρτυρόταν ειρηνικά για την κλιματική αλλαγή το 2019, με μια δράση που ονομάστηκε Fire Drill Fridays. Το βιβλίο της Fonda, «Τι μπορώ να κάνω; Η διαδρομή μου από την κλιματική απόγνωση στη δράση» κυκλοφόρησε πέρυσι και περιγράφει το προσωπικό της ταξίδι με το Fire Drill Fridays.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.