CELEBRITIES

Woody Allen: Απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης


The Jennettes

29 Μαρτίου 2021

Woody Allen: Απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης
Ο Woody Allen μίλησε για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης της θετής κόρης του Dylan Farrow εναντίον του, σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Woody Allen μίλησε για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης της θετής κόρης του Dylan Farrow, εναντίον του, σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

Ο συγγραφέας του Annie Hall, 85, μίλησε για τους ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο CBS Sunday Morning τον Ιούλιο του 2020, αλλά κυκλοφόρησε πρόσφατα, την Κυριακή 28 Μαρτίου. 

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν από την κυκλοφορία του Farrow's Allen v. Farrow ντοκιμαντέρ στο HBO τον περασμένο μήνα.

«Δεν έκανα τίποτα στη ζωή μου με την Dylan που μπορούσε να παρεξηγηθεί έτσι», είπε ο Allen, αφού αρνείται συνεχώς ότι κακοποίησε ποτέ την κόρη του.

Οι ισχυρισμοί της Dylan αναφέρθηκαν για πρώτη φορά το 1992 εν μέσω του χωρισμού του Allen από τη Mia Farrow. Η  Dylan, τώρα 35 ετών, ήταν 7 ετών όταν ισχυρίστηκε για πρώτη φορά ότι ο πατέρας της την είχε κακοποιήσει.

jenny.gr

«Ποτέ δεν κατηγορήθηκα για κάτι στη ζωή μου. Τότε ξαφνικά οδηγήθηκα στη μέση ενός αμφιλεγόμενου αγώνα επιμέλειας στο εξοχικό της Mia με ένα 7χρονο κορίτσι. Απλώς - στην επιφάνεια, δεν πίστευα ότι απαιτείται έρευνα», είπε ο Allen στον Lee Cowan του CBS στη συνέντευξη.

Ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες ήταν «τόσο παράλογες», αλλά σημείωσε ότι το «επίχρισμα έχει παραμείνει». Ο σκηνοθέτης του Blue Jasmine, ο οποίος από καιρό υποστηρίζει ότι η Dylan «προπονήθηκε» από τη Mia, 76 ετών, πρόσθεσε: «Και προτιμούν ακόμα να προσκολληθούν, αν όχι στην ιδέα ότι κακοποίησα την Dylan, στην πιθανότητα να την κακοποιήσω».

Ενώ αρνήθηκε κάθε σεξουαλικό παράπτωμα από την πλευρά του, ο Allen αποκάλυψε ότι σκέφτηκε ότι η Dyllan μίλησε από ένα μέρος της αλήθειας, ή τουλάχιστον, αυτό που νόμιζε ότι ήταν αλήθεια.

jenny.gr

«Πιστεύω ότι το σκέφτεται. Ήταν καλό παιδί. Δεν πιστεύω ότι λέει ψέματα. Πιστεύω ότι όντως το πιστεύει αυτό»

Οι ισχυρισμοί της Dylan εναντίον του θετού πατέρα της διερευνήθηκαν περαιτέρω στο τετραμερές ντοκιμαντέρ του HBO, Allen v. Farrow, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Η Mia υιοθέτησε τη Dylan το 1985 και o Allen έγινε επίσημα ο θετός πατέρας της το 1991. Το ζευγάρι χώρισε το 1992, δηλαδή όταν βγήκαν για πρώτη φορά οι ισχυρισμοί. Το ντοκιμαντέρ περιγράφει λεπτομερώς τις κατηγορίες της Mia και της Dylan σχετικά με το παιδικό τραύμα.

jenny.gr

Μετά την κυκλοφορία της σειράς, ο Allen και η σύντροφός του, Soon-Yi Previn, η οποία είναι επίσης ένα από τα παιδιά που υιοθέτησε η Mia, δήλωσαν ότι τα ντοκιμαντέρ δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για την αλήθεια.

Μια δήλωση από την ομάδα του ζεύγους έγραφε: «Προσεγγίστηκαν πριν από λιγότερο από δύο μήνες και τους δόθηκε μόνο λίγες μέρες για να απαντήσουν. Φυσικά, αρνήθηκαν. Όπως είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αυτοί οι ισχυρισμοί είναι κατηγορηματικά ψευδείς».

Ο εκπρόσωπός τους πρόσθεσε: «Πολλά πρακτορεία τους ερεύνησαν εκείνη τη στιγμή και διαπίστωσαν ότι, ό, τι κι αν είχε οδηγήσει την Dylan Farrow να το πιστέψει, δεν υπήρξε καμία κακοποίηση».

Δείτε ακόμη:

Μαθήματα στιλ από τις μεγαλύτερες μούσες του Woody Allen

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.