CELEBRITIES

Sara Carbonero - Iker Casillas: Mετά τα προβλήματα υγείας ήρθε ο χωρισμός


The Jennettes

29 Μαρτίου 2021

Sara Carbonero - Iker Casillas: Mετά τα προβλήματα υγείας ήρθε ο χωρισμός
To τέλος του γάμου Sara Carbonero - Iker Casillas

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το love story του διάσημου ποδοσφαιριστή Iker Casillas με την επιτυχημένη Ισπανίδα δημοσιογράφο Sara Carbonero. Το πανέμορφο ζευγάρι που μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν και οι δύο σύζυγοι τα τελευταία δύο χρόνια, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ήταν καλοκαίρι του 2010, όταν η Ισπανία έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο κόντρα στην Ολλανδία. Τότε ο τερματοφύλακας Casillas βγήκε από τα αποδυτήρια του Soccer City στο Γιοχάνεσμπουργκ και έκανε δηλώσεις στην Carbonero η οποία εργαζόταν τότε για το τηλεοπτικό δίκτυο "Telecinco".

Εκείνος μετά το τέλος της συνέντευξης την φιλά μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα πανευτυχής από την επιτυχία της ομάδας του. Ο έρωτας τους δεν κρυβόταν.

Το 2014 ήρθε ο γιος τους Martin. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει και δεύτερο παιδί. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 όταν η Sara έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, τον Lucas.

Την πρωτομαγιά του 2019, o Iker Casillas υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, κατά τη διάρκεια προπόνησης, γεγονός που σηματοδότησε το τέλος της καριέρας του.

Ο ίδιος ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του όμως λίγες ημέρες μετά ήταν η σύζυγος του που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας, η 35χρονη τότε Sara Carbonero διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στις ωοθήκες και εγχειρίστηκε άμεσα με επιτυχία. Η ίδια ανακοίνωσε το πρόβλημα της υγείας της με μακροσκελή ανάρτηση στο instagram:


"Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου", έγραφε τότε.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η 37χρονη Sara Carbonero δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία γράφει "Ερωτεύομαι τη ζωή".

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.