CELEBRITIES

Sharon Stone: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού της


The Jennettes

30 Μαρτίου 2021

Sharon Stone: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού της
Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι αυτή και η αδερφή της Kelly, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ως παιδιά από τον παππού τους.

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι αυτή και η αδερφή της Kelly, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ως παιδιά από τον παππού τους.

Στο νέο της υπόμνημα, The Beauty of Living Twice, η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της, περιγράφοντας πώς αυτή και η αδερφή της ήταν κλειδωμένες σε ένα δωμάτιο με τον παππού τους, Clarence Lawson, ο οποίος πέθανε όταν η Stone ήταν 14 ετών.

«Τον ακούμπησα, και η περίεργη ικανοποίηση ότι επιτέλους πέθανε με έκανε να παγώσω», έγραψε η Stone. «Κοίταξα την Kelly και κατάλαβε. Ήταν 11 και το μαρτύριο τελείωσε».

Αναφέροντας ότι αυτή και η αδερφή της «αποφάσισαν μαζί» για να αποκαλύψουν την κακοποίηση στο νέο της βιβλίο, η Stone είπε:

«Μιλήσαμε με τη μητέρα μου και στην αρχή ήταν πολύ σκεπτική, μου έγραψε ένα γράμμα για το πόσο ενοχλητικές ήταν όλες αυτές οι πληροφορίες».

«Όταν τελείωσα το βιβλίο, το διάβασα στη μητέρα μου σε μια περίοδο τριών ημερών. Και είχα τη γρίπη εκείνη τη στιγμή. Ήμουν στο κρεβάτι και ξάπλωσε μαζί μου καθώς τελείωσα το βιβλίο και μετά την ηχογράφησα μιάμιση ώρα να μιλάει», πρόσθεσε. «Τότε αποφάσισα να ξαναγράψω πολλά από το βιβλίο και το αφιέρωσα σε αυτήν».

jenny.gr

Το Σάββατο, η διάσημη ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί σε μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη με την Oprah Winfrey, όπου θα μιλήσει πιο εις βάθος για το βιβλίο της.

Η Stone λέει ότι η βιογραφία της έρχεται μετά από δεκαετίες προβληματισμού και πιστεύει ότι καθώς οι γυναίκες φτάνουν στην ηλικία των 40 "η λευκή ανδρική κοινωνία αρχίζει να λέει στις γυναίκες ότι δεν έχουν αξία"».

«Νομίζω ότι καθώς μεγαλώνουμε, έχουμε αυτήν την κοινωνική πίεση όπου οι άνθρωποι αρχίζουν να προσπαθούν να μας πουν ότι η αξία μας μειώνεται», είπε.

Επίσης, στη συνέντευξη, η ηθοποιός θα μιλήσει στην Winfrey για την εμπειρία της που την έφερε κοντά στον θάνατο και την ανάρρωσή της μετά από ένα σχεδόν μοιραίο εγκεφαλικό επεισόδιο, παράλληλα με το τραύμα και την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί.

Δείτε ακόμη:

9 εμφανίσεις της Sharon Stone που ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.