CELEBRITIES

Sharon Stone: Πλήρωσε τον Leonardo DiCaprio από τον μισθό της γιατί η εταιρία παραγωγής δεν τον ήθελε στην ταινία


The Jennettes

1 Απριλίου 2021

Stone DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio πρέπει να ευχαριστήσει την Sharon Stone για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «The Quick and the Dead».

Στο νέο απόσπασμα από την βιογραφία της Stone «The Beauty of Living Twice», η ηθοποιός μιλάει για το cast του DiCaprio το 1995 και για το πώς επέμεινε να προσλάβει τον ηθοποιό παρόλο που η TriStar Pictures, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, δεν τον ήθελε.  

Ως συμπαραγωγός της ταινίας, η Stone, είπε ότι θυμάται ότι έκανε ακρόαση αρκετών εφήβων για το ρόλο, αλλά ο DiCaprio ήταν ο «μοναδικός που τα έσπασε στην ακρόαση».

«Κατά τη γνώμη μου: ήταν ο μόνος που μπήκε και έκλαψε, παρακάλεσε τον πατέρα του να τον αγαπήσει καθώς πέθανε στη σκηνή», έγραψε η ίδια στα απομνημονεύματα της. 

Ενώ η Stone ήθελε να προσλάβει τον DiCaprio, περιγράφει ότι το στούντιο δεν ήθελε τον ηθοποιό καθώς τότε είχε μόλις ξεκινήσει την καριέρα του. «Γιατί ένας άγνωστος, Sharon, γιατί πυροβολείς τον εαυτό σου;».

Όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός στην συνέχεια, «Το στούντιο είπε αν τον ήθελα τόσο πολύ, θα έπρεπε να τον πληρώσω από τον δικό μου μισθό. Και έτσι το έκανα.».

Η Stone είπε επίσης ότι δυσκολεύτηκε να προσλάβει τον Sam Raimi για να σκηνοθετήσει την ταινία, καθώς η TriStar Pictures τον θεωρούσε σκηνοθέτη Β’ κατηγορίας λόγω της προϊστορίας του με ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού. Η ίδια κατέληξε να πει στους ανθρώπους του στούντιο ότι ο Raimi θα εργαζόταν σχεδόν δωρεάν για να τους δελεάσει και έτσι κατάφερε να τους πείσει.

Δείτε ακόμη:  

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.