CELEBRITIES

Hilaria Baldwin: Φωτογραφίζει τα έξι της παιδιά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ


The Jennettes

2 Απριλίου 2021

Hilaria Baldwin: Φωτογραφίζει τα έξι της παιδιά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ
Hilaria Baldwin: Φωτογραφίζεται με τα έξι της παιδιά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η 37χρονη yoga instructor Hilaria Baldwin πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον τέταρτο γιο της με τον Alec Baldwin και μάλιστα είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνή της. Η ίδια αποαφάσισε να ανακοινώσει στο λογαριασμό της στο instagram ότι έγινε και πάλι μαμά και ξάφνιασε τους θαυμαστές της.

Το τελευταίο μέλος της οικογένειας είναι ένα κοριτσάκι και όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις στα social media η τόσο μεγάλη οικογένεια τους ταιριάζει απόλυτα!

Η Hilaria είναι μία πολύτεκνη μητέρα και αγαπά να περνάει χρόνο με τα παιδιά της που για εκείνη αποτελούν την νούμερο ένα προτεραιότητα στη ζωή της. Σε μία τελευταία της ανάρτηση ποζάρει με τα πέντε μεγαλύτερα παιδιά και τη νεογέννητη αδερφούλα τους. Φυσικά ο φωτογράφός δεν είναι άλλος από τον Alec Baldwin. 

H Hilaria και ο Alec έχουν επίσης τον Eduardo που είναι μόλις 5 μηνών, το Romeo Alejandro David, 2½, το Leonardo Ángel Charles, 4,τον Rafael Thomas, 5½ και την Carmen Gabriela, 7, ενώ ο Αlec είναι επίσης πατέρας της 25χρονης Ιreland που συμπληρώνει τον αριθμό 7 και την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Kim Basinger. 

Δείτε ακόμη: Διάσημες που έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.