CELEBRITIES

SAG awards: Τα highlights της φετινής διοργάνωσης


The Jennettes

5 Απριλίου 2021

SAG awards: Τα highlights της φετινής διοργάνωσης

Τα SAG awards πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 και έγιναν άλλη μία τελετή βραβείων που αποφάσισε να διεξαχθεί διαδικτυακά χωρίς δια ζώσης παρουσίες. Αυτό ωστόσο δεν της στέρησε διάσημες παρουσίες, λαμπερές εμφανίσεις και μερικές αξιομνημόνευτες στιγμές. 

Το Screen Actors Guild θρήνησε τα μέλη του που πέθαναν πρόσφατα κατά τη διάρκεια ενός συναισθηματικού αφιερώματος. Ανάμεσα σε εκείνους που τιμήθηκαν ήταν οι Chadwick Boseman, Dustin Diamond, Cicely Tyson, Fred Willard, Jerry Stiller, Max Von Sydow, Carl Reiner, Kirk Douglas, Christopher Plummer, Jessica Walter.

Ο Boseman πέθανε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 43 ετών μετά από μια τετραετή μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, που ποτέ δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πρωταγωνιστής του «Black Panther» είναι ο πρώτος ηθοποιός που έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για τα Βραβεία SAG τον ίδιο χρόνο. 

Στην φετινή τελετή, κέρδισε δύο υποψηφιότητες για καλύτερη ερμηνεία από άνδρα ηθοποιό, τη μία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Ma Rainey's Black Bottom» και την άλλη για τον υποστηρικτικό ρόλο για το «Da 5 Bloods», που ήταν και οι δύο τελευταίες του ταινίες. Έλαβε επίσης δύο ακόμα υποψηφιότητες αφού και οι δύο ταινίες ήταν υποψήφιες για εξαιρετική ερμηνεία από cast σε κινηματογραφική ταινία. O Boseman κέρδισε στο παρελθόν ένα βραβείο SAG σε αυτήν την κατηγορία το 2019 για το «Black Panther»

Στο αφιέρωμα τιμήθηκε επίσης η 33χρονη star του Glee, Naya Rivera, η οποία βρέθηκε νεκρή τον Ιούλιο πέντε ημέρες μετά την αναφορά για εξαφάνιση εκείνης και του γιου της αφού είχαν πάει στη λίμνη Piru στην κομητεία Ventura της California και η Kelly Preston, σύζυγος του John Travolta, που τον περασμένο Ιούλιο πέθανε μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, όταν ήταν μόνο 57 ετών.

Η Jamie Chung, φόρεσε ένα φόρεμα Oscar de la Renta σε φωτεινό κόκκινο με ανοιχτή λαιμόκοψη που αγκάλιαζε τους ώμους με πέταλα λουλουδιών, το look συμπλήρωνε ένα κόκκινο clutch με γραμμένο πάνω του το ηχηρό μήνυμα, «Stop Asian Hate», Η ίδια ανέβασε στο Instagram το παρακάτω κείμενο που συμπλήρωνε την εμφάνιση της, «Στην ασιατική κουλτούρα το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την τύχη, τη χαρά και την ευτυχία. Ευχαριστώ Sarah Kim και Fernando Garcia που μου επιτρέψατε να φορέσω αυτό το πανέμορφο φόρεμα @oscardelarenta για τα @sagawards.». 

Ένα ακόμη σημαντικό μήνυμα μοιράστηκε με αφορμή το τρίτο βραβείο SAG και ο Mark Ruffalo. Κέρδισε το βραβείο για την εξαιρετική ερμηνεία του στον διπλό ρόλο στη μίνι σειρά του HBO «I Know This Much Is True». Ο Ruffalo χαρακτήρισε τη λήψη του βραβείου κορωνίδα της καριέρας του.

«Η υποκριτική δεν συμβαίνει στο κενό. Συμβαίνει μεταξύ ανθρώπων σε ένα μαγικό μέρος, που δημιουργήθηκε από έναν σκηνοθέτη όπως ο Derek Cianfrance και έναν συγγραφέα όπως ο Wally Lamb. Η ψυχική ασθένεια είναι πραγματικό πράγμα και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτοί σε αυτό και να μην φοβόμαστε και να μην ντρεπόμαστε. Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ.» είπε κατά την απονομή. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.