CELEBRITIES

Το reunion των Friends έρχεται μέσα στο 2021


The Jennettes

6 Απριλίου 2021

Το reunion των Friends έρχεται μέσα στο 2021
Ξεκινούν επιτέλους τα γυρίσματα για το reunion των Friends

Tο reunion των Friends θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα καθώς το καστ ξεκινάει τα γυρίσματα και αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση για όλους τους fans που περίμεναν τόσο καιρό. Τα Φιλαράκια λοιπόν για να τιμήσουν την 25η επέτειο της iconic κωμικής σειράς θα συναντηθούν ξανά για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές. 

Μπορεί να υπήρξαν αρκετά σημαντικά εμπόδια λόγω της πανδημίας με αποτέλεσμα να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στα γυρίσματα όμως τώρα η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεκινήσει να γυρίζει την ταινία.

Μάλιστα, πηγές ανέφεραν στο "Deadline" ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα σε studio του Los Angeles. To HBO Max δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα νέα αλλά θα το κάνει σύντομα και φυσικά θα ανακοινώσει και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του reunion.

Η Rachel, η Monica, η Phoebe, ο Joey, ο Chandler& και ο Ross θα επανενωθούν και εμείς αναμένουμε να τους απολαύσουμε μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την οθόνη μας.

Ακόμη, ο τηλεοπτικός Ross αποκάλυψε μέσα από το Instagram ότι το επεισόδιο θα είναι χωρίς σενάριο, θα είναι κάτι σαν μια χαλαρή επανένωση παρά ένα reboot της σειράς.

Βέβαια,το HBO Max είχε εξηγήσει σε δηλωσή του ότι «για να αποφευχθεί κάθε παρεξήγηση σχετικά με το θέμα, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν είναι ένα νέο, πρωτότυπο επεισόδιο της σειράς. Οι ηθοποιοί θα εμφανίζονται ως τους εαυτούς τους και όχι ως τους αγαπημένους μας χαρακτήρες».

https://www.youtube.com/watch?v=IZgFsyhBW1Y&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

6 στιγμές από τα Φιλαράκια που αποδεικνύουν ότι η Rachel δεν ήταν καθόλου καλός άνθρωπος

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.