CELEBRITIES

Catherine Zeta-Jones: Ποζάρει πιο λαμπερή από ποτέ με φορέματα της συλλογής της


The Jennettes

7 Απριλίου 2021

Catherine Zeta-Jones: Ποζάρει πιο λαμπερή από ποτέ με φορέματα της συλλογής της
Catherine Zeta-Jones: Ποζάρει πιο λαμπερή από ποτέ με φορέματα της συλλογής της

H Catherine Zeta-Jones φωτογραφήθηκε για το cover του περιοδικού «NewBeauty» και για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Η λαμπερή star όταν εμφανίζεται στο red carpet, καταφέρνει να αποτελεί έμπνευση με τη διαχρονική γοητεία της.

Στα 51 της αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και παραμένει το ίδιο κομψή και όμορφη, παραδίδοντας μαθήματα στιλ, ενώ κερδίζει τις εντυπώσεις με τη θηλυκότητα και τη φρεσκάδα της. Μέσα από τα εξώφυλλά των περιοδικών λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να την θαυμάσουμε αφού λόγω της πανδημίας, οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έχουν περιοριστεί σημαντικά.

Η ίδια λοιπόν ποζάρει, φορώντας ένα μαύρο stylish πουκάμισο, που μάλιστα είναι από την προσωπική της συλλογή ρούχων. Έπειτα από την πρώτη της συλλογή ρούχων που αποφάσισε να λανσάρει, ακολούθησε σειρά προϊόντων καφέ και σειρά καλλυντικών, δείχνοντας ότι το επιχειρηματικό της ταλέντο είναι μεγάλο!

Η αγαπητή ηθοποιός στη συνέντευξη δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αν ήμουν σε ένα έρημο νησί, θα ήθελα να είχα μαζί μου τα βασικά. Μια μάσκαρα, ένα eyeliner, κυρίως επειδή όλα τα υπόλοιπα θα τα έβρισκα με κάποιο τρόπο. Θα έβαζα λίγη αλόη βέρα στο πρόσωπό μου, γιατί σίγουρα θέλω τα μάτια μου να είναι υγιή».

Δείτε ακόμη:

Οι πιο υπέροχες εμφανίσεις της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.