CELEBRITIES

Ο Michael Douglas αποκαλύπτει πώς γνώρισε την Catherine Zeta-Jones με αφορμή τα 20 χρόνια γάμου τους


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2020

Ο Michael Douglas αποκαλύπτει πώς γνώρισε την Catherine Zeta-Jones με αφορμή τα 20 χρόνια γάμου τους

Τα 20 χρόνια γάμου έκλεισαν ο Michael Douglas με την Catherine Zeta- Jones κόντρα σε όλους, όσοι έλεγαν ότι δεν θα άντεχαν μαζί.

Στην εικοστή επέτειό τους παραμένουν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε ένα συγκινητικό video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας «Χαρούμενη 20η επέτειο αγάπη μου! Θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα». Στο υπέροχο βίντεο υπάρχουν πλάνα από τη γαμήλια τελετή και την κοινή τους ζωή, ευχαριστώντας την για την αγάπη και τα γέλια που του χάρισε αυτές τις 7304.85 μέρες που ζούνε μαζί! Τον Αύγουστο του 1998 είχε γνωρίσει την εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα του στο κόκκινο χαλί και μάλιστα φέρεται να της είχε πει τότε ότι ήθελε να γίνει ο πατέρας των παιδιών της.

Μετά τις δυσκολίες που πέρασε ο ηθοποιός του Hollywood με την υγεία του, φαίνεται ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν πια και για το μόνο για το οποίο νοιάζεται πλέον είναι η ευτυχία της οικογένειάς τους. Το διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στις 18 Νοεμβρίου 2000 στο περίφημο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη.

Η Catherine Zeta-Jones κοινοποίησε κι εκείνη στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο από τη γαμήλια τελετή και την κοινή τους ζωή για την επέτειο γάμου με τον Douglas, σχολιάζοντας στην ανάρτησή της: «Τι καταπληκτική  και μαγική βραδιά ήταν εκείνη! Και όλες οι 7304,85 μέρες και νύχτες που ακολούθησαν. Σε αγαπάω όπως τότε. Σε ευχαριστώ για την αγάπη και το γέλιο». 

Δείτε ακόμη: Carys Douglas: Η εντυπωσιακή κόρη της Catherine Zeta-Jones

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.