CELEBRITIES

John Lennon: Αδημοσίευτα πλάνα της ζωής του με την Yoko Ono σε νέο μουσικό βίντεο


The Jennettes

8 Απριλίου 2021

john lennon

Αδημοσίευτα πλάνα που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας από την κοινή ζωή του John Lennon και της Yoko Ono στο σπίτι τους στο Weybridge του Surrey, εμφανίζονται στο νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Look At Me». 

Το John Lennon Estate και η Capitol / UMe συνεχίζουν να κυκλοφορούν αποκλειστικό περιεχόμενο για την προώθηση της επανακυκλοφορίας του «Ultimate Collection box set» του John Lennon με τους Plastic Ono Band τη δεκαετία του 1970, που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα στις 23 Απριλίου.

Το πρώτο μουσικό βίντεο κυκλοφόρησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και περιλαμβάνει ασπρόμαυρα και έγχρωμα στιγμιότυπα του John και της  Yoko κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των μικρού μήκους ταινιών τους «Film No. 5» και «Two Virgins» το 1968, γυρισμένα σε 8 mm. Σε αυτά υπάρχουν λήψεις του Lennon που παίζει την κιθάρα του, κομμένες σκηνές από τις ταινίες και πολλά άλλα. 

Η κυκλοφορία των οκτώ δίσκων θα τιμήσει τα 50 χρόνια από το πρώτο σόλο άλμπουμ του Lennon.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.