CELEBRITIES

Katy Perry - Orlando Bloom: Απολαμβάνουν μια ρομαντική βόλτα με τα ποδήλατα μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού 


The Jennettes

9 Απριλίου 2021

Katy Perry - Orlando Bloom: Απολαμβάνουν μια ρομαντική βόλτα με τα ποδήλατα μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού 

Η Katy Perry έγινε μητέρα πρόσφατα και ο Orlando Bloom έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και οι δυο τους δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να ενημερώσει τους fans του για την άφιξη του παιδιού τους μέσα από μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Unicef, της οποίας είναι και οι δύο πρέσβεις Καλής Θέλησης. "Καλώς όρισες στον κόσμο Daisy Dove Bloom!", είχαν γράψει.

Τώρα που οι μήνες πέρασαν, φαίνεται να ξεκινούν και πάλι να απολαμβάνουν χρόνο μαζί και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στη Santa Barbara να απολαμβάνουν μια ρομαντική ποδηλατάδα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός επέλεξε ένα total jean outfit ενώ η Katy ένα μακρύ καφτάνι που το συνδύασε με ένα stylish ψάθινο καπέλο και μεγάλα γυαλιά.

Οι δυο τους φυσικά δεν παρέλειψαν καθ' όλη τη διάρκεια της ρομαντικής τους βόλτας να φοράνε τις μάσκες προστασίας για τον Covid-19. H μάσκα όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν εκείνη της Katy καθώς είχε επάνω τις μικρές μαργαρίτες που μάλλον της θυμίζουν την γλυκιά κορoύλα της, Daisy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara♥️ (@katysenergy)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.