CELEBRITIES

Alan Kim: Ποιος είναι ο 8χρονος που έχει κατακτήσει την καρδιά του Hollywood


The Jennettes

12 Απριλίου 2021

Alan Kim: Ποιος είναι ο 8χρονος που έχει κατακτήσει την καρδιά του Hollywood
To Hollywood είναι ξετρελαμένο με τον μικρό Alan Kim

Toν είδαμε στα χθεσινά βραβεία BAFTA και τα Critics Choice Awards. Ορίστε μερικά πράγματα που αρέσουν στον Alan Kim:

O Harry Potter. Το τραγούδι "Blinding Lights" του Weeknd. Το ποδήλατο. Παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας.

Η υποκριτική; Ναι, του αρέσει κι αυτή. Αλλά όπως ακριβώς παίζει βιντεοπαιχνίδια ή παρακολουθεί τηλεόραση και πηγαίνει έξω με τον σκύλο του, τον Cream.

jenny.gr

Ο Alan Kim είναι 8 ετών, οπότε μπορείτε να τον συγχωρήσετε που δεν ξέρει ακόμα αν θέλει να γίνει μεγάλος πρωταγωνιστής του Hollywood. Προς το παρόν, όμως έχει συγκεντρώσει την προσοχή και τα βλέμματα όλων καθώς είναι ένα από τα αστέρια της νέας ταινίας "Minari", ένα βραβευμένο δράμα για μια οικογένεια μεταναστών της Νότιας Κορέας που προσπαθούν να χτίσουν μια νέα ζωή σε ένα αγρόκτημα στο Αρκάνσας στη δεκαετία του 1980. Πρόκειται για μια δυνατή ταινία που έρχεται να αμφισβητήσει όσα πιστεύαμε για το Αμερικανικό Όνειρο.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Lee Isaac Chung, ενώ πρωταγωνιστούν οι Steven Yeun, Yeri Han.

Αλλά είναι ο Alan, του οποίου το πρόσωπο είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε έντυπες διαφημίσεις για το Pottery Barn Kids, ο οποίος έχει αναδειχθεί ως αστέρι του Minari's. Όταν η ταινία έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στις αρχές του 2020, εμφανίστηκε σε κάθε προβολή ή συνέντευξη ντυμένος σαν καουμπόης.

Έκλεψε καρδιές και κέρδισε τα καλύτερα σχόλια για την ερμηνεία του ως «Ντέιβιντ Γι», ενός μικρού Αμερικανου-Κορεάτη με καρδιακή πάθηση, στο «Minari».

Ο Αlan κέρδισε το Critics' Choice Award 2021 στην κατηγορία για Best Young Actor και ήταν υποψήφιος για BAFTA στην κατηγορία Best Supporting Actor in a Film. Το "Minari" κέρδισε το Βραβείο Grand Jury Prize και το Audience Award στο Φεστιβάλ Sundance 2020.

Στη συνέχεια, ο Alan θα πρωταγωνιστήσει στην ανεξάρτητη ταινία LATCHKEY KIDS.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.