CELEBRITIES

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το νέο συγκινητικό μήνυμα του Harry για τον παππού του


The Jennettes

12 Απριλίου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το νέο συγκινητικό μήνυμα του Harry για τον παππού του
Το συγκινητικό μήνυμα του πρίγκιπα Harry για τον παππού του, Φίλιππο

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί στην κηδεία του παππού του, του πρίγκιπα Φιλίππου. Η σχέση που είχε με τον παππού του ήταν πολύ στενή και ο 36χρονος πρίγκιπας θέλησε να κάνει μία αναδρομή στις όμορφες στιγμές που είχε μαζί του.

Ο ίδιος σημείωσε τις πλάκες που έκανε ο παππούς του και μίλησε για το πόσο σπουδαίος ήταν. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

"Ο παππούς μου ήταν ένας άντρας με σκοπό, τιμή και σπουδαίο χιούμορ. Ήταν αυθεντικός, με ισχυρό πνεύμα και μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή οποιουδήποτε σε ένα δωμάτιο με τη γοητεία του και επίσης επειδή δεν ήξερες ποτέ τι θα έλεγε στη συνέχεια. Θα τον θυμόμαστε ως τον πιο μακροχρόνιο σύζυγο μιας μονάρχη, έναν παρασημοφορημένο στρατιώτη, έναν πρίγκιπα και έναν δούκα. Αλλά για μένα, όπως πολλοί από εσάς που έχετε χάσει έναν αγαπημένο παππού σας κατά τη διάρκεια αυτού του επίπονου χρόνου που διανύσαμε, ήταν ο παππούς μου: μάστερ του μπάρμπεκιου, θρύλος στα αστεία και σωστά αναιδής μέχρι τέλους.

Ήταν ένας βράχος με απαράμιλλη αφοσίωση, δίπλα της για 73 χρόνια γάμου, και ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω να μιλώ για εκείνον, το ξέρω ότι τώρα θα έλεγε σε όλους μας, με μία μπύρα στο χέρι: «Ω προχωρήστε επιτέλους! Σε αυτό το σημείωμα, παππού, σε ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σου, την αφοσίωσή σου στη γιαγιά, και για το ότι ήσουν πάντα ο εαυτός σου. Αλήθεια, θα μας λείψεις, αλλά θα σε θυμόμαστε, το έθνος και όλος ο κόσμος".

Στο τέλος, επεσήμανε πόσο θα του λείψει η γλυκιά παρουσία του, όχι όμως μόνο σε εκείνον, αλλά και στη Meghan και τον μικρό Archie.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.