CELEBRITIES

Oscars 2021: Brad Pitt, Halle Berry και Reese Witherspoon ανάμεσα στους παρουσιαστές της βραδιάς


The Jennettes

13 Απριλίου 2021

Oscars 2021

Oι stars πρώτης κατηγορίας του Hollywood επιστρατεύονται για την τελετή των Oscars 2021, που θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.  

Ο Brad Pitt, η Halle Berry, ο Harrison Ford και η Reese Witherspoon είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, ως παρουσιαστές των φετινών βραβείων, που θα προβληθούν την Κυριακή 25 Απριλίου. 

Ο Pitt, υπήρξε νικητής του Oscar Καλύτερου Ηθοποιού την περσινή χρονιά, και θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους νικητές του 2020 που επίσης θα συμμετάσχουν όπως η  Renée Zellweger, ο Joaquin Phoenix και η Laura Dern.

Μέχρι τώρα ανακοινώθηκαν στη σειρά των παρουσιαστών και οι Angela Bassett, Bong Joon Ho, Don Cheadle, Bryan Cranston, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno και Zendaya. Περισσότεροι παρουσιαστές αναμένεται να ανακοινωθούν πριν από τα Oscars.

«Θα προσεγγίσουμε την τελετή των βραβείων ως ταινία, έχουμε συγκεντρώσει ένα πραγματικά λαμπερό cast. Υπάρχει τόση λάμψη εδώ που θα απαιτούνται γυαλιά ηλίου.», δήλωσαν οι παραγωγοί της βραδιάς Jesse Collins, Stacey Sher και Steven Soderbergh. 

Τον Μάρτιο, οι παραγωγοί έστειλαν μια επιστολή στους υποψηφίους όπου περιέγραφαν διάφορες προϋποθέσεις για την επερχόμενη τελετή. Στην επιστολή, αποκάλυψαν ότι οι υποψήφιοι δεν θα έχουν την επιλογή να κάνουν κλήση μέσω Zoom στη ζωντανή εκπομπή και για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν, η Ακαδημία θα δεχτεί το Oscar εκ μέρους του καλλιτέχνη.

«Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να παρευρεθείτε λόγω προγραμματισμού ή συνεχιζόμενης ανησυχίας σχετικά με τα ταξίδια, θέλουμε να γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρχει επιλογή Zoom in για την τελετή. Θα κάνουμε πολλά για να παρέχουμε ένα ασφαλές και απολαυστικό βράδυ για όλους εσάς προσωπικά, καθώς και για όλα τα εκατομμύρια κινηματογραφόφιλων σε όλο τον κόσμο και πιστεύουμε ότι η εικονική συμμετοχή θα μειώσει αυτές τις προσπάθειες», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Το θέμα της εκπομπής αποκαλύφθηκε επίσης και θα είναι το «Stories Matter», με τους παραγωγούς να ζητούν από τους ταλαντούχους αυτούς ανθρώπους να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις όπου θα μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Η ιδέα είναι να συνδεθεί η ιστορία κάθε ατόμου με την εκπομπή των βραβείων.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.