CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: Παραμένει σε καραντίνα στο παλιό του σπίτι στην Αγγλία


The Jennettes

13 Απριλίου 2021

Πρίγκιπας Harry: Παραμένει σε καραντίνα στο παλιό του σπίτι στην Αγγλία
Ο Πρίγκιπας Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο, για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του Πρίγκιπα Φίλιππο αυτό το Σαββατοκύριακο και μένει σε ένα οικείο μέρος.

Ο Πρίγκιπας Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο, για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του Πρίγκιπα Φιλίππου αυτό το Σαββατοκύριακο και μένει σε ένα οικείο μέρος.

Ο Harry, ο οποίος έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Καλιφόρνια την Κυριακή, μένει στο σπίτι του Frogmore Cottage στο Windsor, το σπίτι όπου ζούσε ο ίδιος, η σύζυγός του Meghan Markle και ο γιος τους Archie, πριν φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρίγκιπας Harry ακολουθεί τα πρωτόκολλα COVID-19 προτού βρεθεί με την οικογένειά του στην κηδεία το Σάββατο.

Η Meghan, που περιμένει το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, δεν συνόδευσε τον σύζυγό της. «Έχει συμβουλευτεί τον γιατρό της να μην ταξιδέψει», δήλωσε ένας βασιλικός εκπρόσωπος.

Ο Harry μένει με την ξαδέλφη του, Πριγκίπισσα Eugenie και τον σύζυγό της Jack Brooksbank, οι οποίοι μετακόμισαν στο Frogmore Cottage μετά την άφιξη του γιου τους τον Φεβρουάριο. Οι Meghan και Harry έδωσαν στους νέους γονείς το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

jenny.gr

Σύμφωνα με μια πηγή, ο Jack πιθανότατα δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία, για να κρατήσει τον αριθμό των παρευρισκόμενων υπό έλεγχο, εν μέσω των περιορισμών COVID-19. Είναι πιθανό ότι πολλοί από τους συζύγους των εγγονών του Φιλίππου δεν θα παρευρεθούν το Σάββατο για αυτόν τον λόγο.

Ο Harry και η Meghan, εγκαταστάθηκαν στο Windsor αφού έφυγαν από το σπίτι τους στο Nottingham Cottage στο Παλάτι του Kensington πριν γεννηθεί ο γιος τους Archie.

Ως μέρος των σχεδίων τους να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι μετά την αποχώρησή τους από τους βασιλικούς ρόλους τους, ο Harry «κάλυψε πλήρως» τα έξοδα ανακαίνισης του Frogmore Cottage, τα οποία λέγεται ότι ήταν περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, πέρυσι.

Τα έξοδα είχαν αρχικά καταβληθεί από το Sovereign Grant, το ταμείο του Ηνωμένου Βασιλείου που προορίζεται για βασιλείς που τροφοδοτούνται από τους φορολογούμενους.

Δείτε ακόμη:

Οι πιο όμορφες στιγμές του πρίγκιπα Φίλιππου και της βασίλισσας Ελισάβετ

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.