CELEBRITIES

Catherine Zeta-Jones: Κάνει πασαρέλα με τα αγαπημένα outfits στη ντουλάπα του σπιτιού της και μας εντυπωσιάζει


The Jennettes

14 Απριλίου 2021

Catherine Zeta-Jones: Κάνει πασαρέλα με τα αγαπημένα outfits στη ντουλάπα του σπιτιού της και μας εντυπωσιάζει
Catherine Zeta-Jones: Κάνει πασαρέλα με τα αγαπημένα outfits στην ντουλάπα του σπιτιού της και μας εντυπωσιάζει

Η Catherine Zeta-Jones, 51 ετών, απέδειξε ότι δεν είναι μόνο σπουδαία ηθοποιός αλλά και εξαιρετικό μοντέλο. Η ίδια μοιράστηκε ένα video και δείχνει να το έχει και με το modeling. H ηθοποιός μετέτρεψε τη μεγάλη ντουλάπα της σε runway και αποφάσισε να περπατήσει, φορώντας τα αγαπημένα της σύνολα για την άνοιξη.

Ακούγεται το διάσημο τραγούδι της Madonna "Vogue" που ταιριάζει απόλυτα στο κλιπ και τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή από τους θαυμαστές της. Το πρώτο outfit που επέλεξε να μας δείξει ήταν ένα μακρύ μπλε φόρεμα που το συνδύασε με flat παπούτσια ενώ το δεύτερο ήταν ένα μαύρο πουκάμισο που το συνδύασε με ριγέ παντελόνι αλλά αυτή τη φορά, τη διαφορά έκαναν τα τακούνια της.

Στη λεζάντα έγραψε: "Σε περίπτωση αμφιβολίας, μετατρέψτε τη ντουλάπα σας σε runway".

Η Catherine Zeta-Jones έχει ένα μοναδικό στιλ, λατρεύει την κομψότητα και μας το αποδεικνύει και με τις stylish εμφανίσεις της στο red carpet. Φαίνεται ότι της έχουν λείψει πολύ αυτές οι λαμπερές διοργανώσεις και δημιούργησε το δικό της κόκκινο χαλί στο σπίτι της!

Δείτε ακόμη: Η Catherine Zeta-Jones και η  κόρη της στην νέα καμπάνια Fendi

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.