CELEBRITIES

Kris Jenner: Μιλάει για τον χωρισμό και την τωρινή σχέση της με την Caitlyn Jenner


The Jennettes

14 Απριλίου 2021

Kris Jenner

Η Kris Jenner μίλησε ανοιχτά  για τη σχέση της με την πρώην της, Caitlyn Jenner. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την δημοσιογράφο Kristina O'Neill για το περιοδικό του WSJ «The One», η star του «Keeping  Up with the Kardashians» συζήτησε τον χωρισμό της από τον πρώην Ολυμπιονίκη, αλλά και πώς είναι η σχέση τους τώρα, περισσότερα από πέντε χρόνια μετά το διαζύγιο τους.

Η Caitlyn αποκαλύφθηκε δημόσια ως trans το 2015, δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Μαζί μοιράζονται δύο κόρες, την Kendall, που είναι 25 ετών και την Kylie, που είναι 23 ετών.

«Νομίζω ότι η σχέση μας αυτήν την στιγμή είναι γεμάτη σεβασμό. Είναι ο πατέρας δύο παιδιών μου, και αυτό είναι το σημαντικότερο», δήλωσε.

Η Kris αναφέρθηκε επίσης στη διαδικασία του διαζυγίου τους εν μέσω της μετάβασης του πρώην της μετά από μια ζωή που πέρασε, πολεμώντας τη δυσφορία φύλου που ένιωθε.

«Νομίζω ότι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που όλοι μάθαμε ήταν ότι κανένας από εμάς δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέραμε πώς να το επεξεργαστούμε και ήταν μια διαδικασία, ήταν ένα σοκ, και στη συνέχεια ήταν μια πραγματικότητα και ήταν κάτι που έπρεπε να απορροφήσουμε και να προσπαθήσουμε να βάλουμε στα κεφάλια μας και να μάθουμε. Αυτό που βρήκα ότι ήταν ενδιαφέρον σχετικά με αυτό, είναι ότι πολλοί άνθρωποι που είναι οπαδοί του σόου μας δεν το περίμεναν ούτε εκείνοι, και ήμασταν το ίδιο μπερδεμένοι κατά καιρούς και λυπημένοι, χαρούμενοι μερικές φορές, γιατί υπάρχουν τόσο πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το αντιμετωπίσεις». 

Οι δύο stars πέρασαν από μια περίοδο αποξένωσης μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων της Caitlyn το 2017. Στο «The Secrets of My Life», η Caitlyn ισχυρίστηκε ότι η Kris γνώριζε περισσότερα για την κρίση της ταυτότητας φύλου της από ό, τι είπε ότι γνώριζε και ότι τόσο η Kris όσο και οι κόρες της ήταν ανοιχτές στο γεγονός ότι το βιβλίο θα δημιουργήσει ένα ρήγμα στην οικογένεια.

Μιλώντας στην O'Neill, η Kris είπε ότι ήταν δύσκολο να εξισορροπήσει τα συναισθήματά της για το διαζύγιο με το να είναι γονέας της Kendall και της Kylie. 

«Νομίζω ότι το περνούσα μέρα με την μέρα, στα αλήθεια δεν είχα εμπειρία σε κάτι τέτοιο πριν, οπότε προσπαθείς απλώς να το καταλάβεις. Και μετά είμαι η μαμά τους, είμαι η μαμά των παιδιών, οπότε προσπαθούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό, που ήταν δύσκολο γιατί ήθελα να είμαι ο καλύτερος γονέας που θα μπορούσα να είμαι και να κάνω το σωστό πράγμα και δεν ήξερα πάντα τι σήμαινε αυτό σε αυτήν την κατάσταση».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.