CELEBRITIES

Chrissy Teigen και John Legend: Μοιράζονται φωτογραφίες της κόρης τους με αφορμή τα 5α γενέθλια της


The Jennettes

15 Απριλίου 2021

Chrissy Teigen και John Legend: Μοιράζονται φωτογραφίες της κόρης τους με αφορμή τα 5α γενέθλια της

Την Τετάρτη, ο John Legend και η Chrissy Teigen γιόρτασαν τα 5α γενέθλια της κόρη τους, Luna. Ανεβάζοντας την ίδια γλυκιά εικόνα της όμορφης μικρής στους λογαριασμούς τους στο Instagram, το ζευγάρι της έστειλε ευχές για την ξεχωριστή ημέρα της. 

«Για το όμορφο, ευγενικό, αστείο, έξυπνο, απίστευτο κοριτσάκι μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 5 σήμερα !!! Σε ευχαριστώ για 5 πραγματικά τέλεια χρόνια. Η κόρη των ονείρων μας, με κάνει να είμαι χαρούμενη γι’αυτό και επίσης john σε ευχαριστώ!!!!», έγραψε η Teigen δίπλα στην ανάρτησή της. 

Ο Legend πρόσθεσε στη δική του ανάρτηση, «Το μωρό μας είναι 5 τώρα 😢💜».

Η Teigen και ο Legend ανακοίνωσαν τη γέννηση της Luna στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2016. Η Teigen είχε προηγουμένως αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στο Instagram τον Οκτώβριο του 2015 αφού είπε στους θαυμαστές ότι είχε υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να συλλάβει τη Luna. Το ζευγάρι είναι επίσης γονείς του 2½ ετών γιου τους, Miles Theodore.

Η Teigen και ο Legend μοιράστηκαν επίσης περισσότερα στιγμιότυπα για τα γενέθλια της κόρης τους στο Instagram την Τετάρτη. Η Teigen δημοσίευσε μάλιστα, μια γλυκιά φωτογραφία της τετραμελούς οικογένειας καθώς περνούν χρόνο στις διακοπές μαζί. Στη φωτογραφία, όλοι φορούν ασορτί λευκά σύνολα, ενώ κάθονται πάνω σε αυτό που φαίνεται να είναι βάρκα στη θάλασσα. «Η μέρα του Ναι!», έγραψε η Teigen.

Η ίδια δημοσίευσε επίσης μια σειρά τεσσάρων φωτογραφιών της Luna που κρατά τον μπαμπά της, γράφοντας, «οι τέσσερις πιο τέλειες φωτογραφίες».

Ο Legend επέλεξε επίσης να αποτίνει φόρο τιμής στο κοριτσάκι του, μοιράζοντας στο λογαριασμό του φωτογραφίες της Luna σε διάφορες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Στη λεζάντα, ο τραγουδιστής έγραψε, «Luna στα 4, 3, 2, 1».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.