CELEBRITIES

Selena Gomez-Jennifer Lopez: Μαζί σε streaming συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για εμβόλια


The Jennettes

16 Απριλίου 2021

Selena Gomez-Jennifer Lopez: Μαζί σε streaming συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για εμβόλια
Η Selena Gomez θα παρουσιάσει την εκδήλωση και η Jennifer Lopez θα είναι μια από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην συναυλία «VAX LIVE: The Concert to Reunite the World», για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η Selena Gomez θα παρουσιάσει την εκδήλωση και η Jennifer Lopez θα είναι μία από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην συναυλία «VAX LIVE: The Concert to Reunite the World», για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η Global Citizen, μια οργάνωση κατά της φτώχειας ανακοινώνει τη μουσική εκδήλωση με στόχο να προσκαλέσει εταιρείες και φιλάνθρωπους να συγκεντρώσουν 22 δισεκατομμύρια δολάρια για τους παγκόσμιους εμβολιασμούς.

Η συναυλία, που θα προβληθεί στις 8 Μαΐου σε ABC, CBS και FOX, καθώς και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς iHeartMedia και YouTube, θα παρουσιάσει επίσης τους Foo Fighters, Eddie Vedder, J Balvin και H.E.R.

Οι ηχογραφήσεις θα γίνουν στο SoFi Stadium του Los Angeles. Πριν από την εκδήλωση, ο Hugh Evans, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Citizen, τόνισε το μέγεθος του προβλήματος που σκοπεύει να αντιμετωπίσει η εταιρεία του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Global Citizen (@glblctzn)

«Υπάρχουν 27 εκατομμύρια εργαζόμενοι σε υγειονομική περίθαλψη παγκοσμίως που δεν έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο», δήλωσε ο Evans στο Associated Press. «Είμαι 38 ετών και δεν είναι ηθικό για μένα να έχω πρόσβαση στο εμβόλιο πριν από αυτούς τους ήρωες και τους εργαζομένους στην κοινότητα. Χρειαζόμαστε λοιπόν τις κυβερνήσεις να αρχίσουν να χορηγούν επειγόντως αυτές τις δόσεις».

Το πρόγραμμα Global Citizen συγκαταλέγεται μεταξύ ενός αυξανόμενου ιστού μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και ακτιβιστών που επιδιώκουν να επιτύχουν ευρύτερη, πιο δίκαιη διανομή εμβολίων COVID-19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pop Faction (@popfaction)

Η Selena Gomez είπε σε ανακοίνωσή της πως: «Νιώθω μεγάλη τιμή που θα παρουσιάσω τη συναυλία. Είναι μια ιστορική στιγμή για να ενθαρρύνουμε τον κόσμο παγκοσμίως να κάνουν το εμβόλιο κατά της covid-19 όταν θα είναι διαθέσιμο για αυτούς, να ζητήσουμε από τους ηγέτες να μοιράσουν τις δόσεις δίκαια αλλά και να φέρουμε τον κόσμο κοντά για μια νύχτα μουσικής με έναν τρόπο που δεν ήταν εφικτός τον τελευταίο χρόνο».

Δείτε ακόμη:

Η ζωή μας πριν και μετά την Covid-19 μέσα από ευφάνταστες εικονογραφήσεις 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.