CELEBRITIES

Karlie Kloss: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου της και αποκάλυψε το όνομα του


The Jennettes

17 Απριλίου 2021

karliekloss.jpg
Η Karlie Kloss κρατάει το χεράκι του γιου της, φορώντας ένα  χρυσό δαχτυλίδι που γράφει «Μαμά», σε μία νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Karlie Kloss κρατάει το χεράκι του γιου της, φορώντας ένα  χρυσό δαχτυλίδι που γράφει «Μαμά», σε μία νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το 28χρονο supermodel, ανέβασε χθες την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της και αποκάλυψε το όνομά του, Levi Joseph. Συγκεκριμένα στην λεζάντα έγραψε, «Levi Joseph 💙 3.11.21».

Ο Levi είναι το πρώτο παιδί της Kloss και του συζύγου της Joshua Kushner. Ο περήφανος πατέρας ανακοίνωσε στις 14 Μαρτίου ότι το παιδί τους γεννήθηκε. «Καλώς ήλθες στον κόσμο», έγραψε ο νέος μπαμπάς στον διαγραμμένο από τότε λογαριασμό του στο Instagram. Εκείνη την εποχή, το ζευγάρι δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το όνομα του μωρού τους.

Οι Kloss και Kushner ανακοίνωσαν για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο. «Η Karlie είναι πολύ χαρούμενη που περιμένει το πρώτο της παιδί το 2021. Θα είναι η πιο καταπληκτική μητέρα», είπε εκείνη την εποχή στο PEOPLE, μία πηγή κοντά στην Kloss.

Η άφιξη του γιου τους έρχεται σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο της ιδρυτή του «Kode with Klossy» με τον επιχειρηματία σύζυγο της, τον Οκτώβριο του 2018, κατά τη διάρκεια μιας μικρής εβραϊκής τελετής στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Η νύφη φορούσε ένα προσαρμοσμένο φόρεμα Dior, που χρειάστηκε πάνω από 700 ώρες για να δημιουργηθεί, για την τελετή.

«Ο γάμος ήταν οικείος και συγκινητικός. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία», δήλωσε ένας φίλος που παρευρέθηκε στην τελετή. Συνέχισαν τους γαμήλιους ορτασμούς τους τον Ιούνιο του 2019 με ένα star πάρτι στο Wyoming που περιελάμβανε την Katy Perry, τον Orlando Bloom και τον στενό φίλο τους Derek Blasberg.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.