CELEBRITIES

Meghan Markle: Το ελληνικό στοιχείο στο «αντίο» της προς τον πρίγκιπα Φίλιππο


The Jennettes

18 Απριλίου 2021

Meghan Markle: Το ελληνικό στοιχείο στο «αντίο» της προς τον πρίγκιπα Φίλιππο
Η Meghan Markle τίμησε τον πρίγκιπα Φίλιππο με τον δικό της τρόπο το Σάββατο, καθώς η Δούκισσα του Sussex δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου στο Κάστρο του Windsor, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης, περιλαμβάνοντας ένα ελληνικό στοιχείο.

Η Δούκισσα του Sussex παρακολουθούσε την τελετή από το σπίτι της στην Καλιφόρνια, ανίκανη να ταξιδέψει λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η Meghan Markle τίμησε τον πρίγκιπα Φίλιππο με τον δικό της τρόπο το Σάββατο, καθώς η Δούκισσα του Sussex δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου στο Κάστρο του Windsor, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Αν και δεν μπορούσε να είναι εκεί προσωπικά, ένας εκπρόσωπος της Meghan και του πρίγκιπα Harry επιβεβαίωσε ότι παρακολουθούσε την κηδεία από το σπίτι. Έστειλε επίσης ένα χειρόγραφο σημείωμα για να συνοδεύσει ένα στεφάνι που εκείνη και ο Harry κανόνισαν για την κηδεία.

Τα ελληνικά λουλούδια στο στεφάνι

Ο Harry και η Meghan επέλεξαν τον ανθοπώλη και στυλίστα Willow Crossley, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για τη βάπτιση του γιου Archie και τη γαμήλια δεξίωση τους, για να σχεδιάσουν και να φτιάξουν το στεφάνι.

Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν για το στεφάνι σηματοδοτούσαν σημαντικές στιγμές και αρετές που ο πρίγκιπας Φίλιππος αγαπούσε, ενώ η Meghan πρόσθεσε και ένα προσωπικό γράμμα σε αυτό. Το στεφάνι είναι το δεύτερο από τα δεξιά στην φωτογραφία.

Μεταξύ των λουλουδιών, τα οποία προέρχονταν τοπικά, ήταν το εθνικό λουλούδι της Ελλάδας, που ονομάζεται απαλή άκανθο (ή αλλιώς «αρκουδάκι»), λουλούδι που φύεται στην Ελλάδα προκειμένου να εκπροσωπήσει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μαζί είχε θαλάσσιο ελαιόπρινο για να συμβολίσει την αγάπη του Φιλίππου για το Βασιλικό Ναυτικό, καμπανούλες, που αντιπροσωπεύουν την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δενδρολίβανο που υποδηλώνει την ανάμνηση, λεβάντα για αφοσίωση και τριαντάφυλλα για να σηματοδοτήσει τον μήνα γέννησης του Δούκα του Εδιμβούργου τον Ιούνιο.

Ο Harry επανενώθηκε με την οικογένειά του για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο, περπατώντας δίπλα στον ξάδερφό του Peter Phillips και τον αδελφό του πρίγκιπα William στην πομπή που ακολούθησε το φέρετρο του Φίλιππου και κάθισε απομακρυσμένος στις θέσεις του παρεκκλησιού του Αγίου Γεωργίου, όπου ο ίδιος και η Meghan παντρεύτηκαν πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.