CELEBRITIES

Victoria Beckham: Γιόρτασε τα 47 της χρόνια στην παραλία με τον David και το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα


The Jennettes

19 Απριλίου 2021

Victoria Beckham: Γιόρτασε τα 47 της χρόνια στην παραλία με τον David και το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα
H Victoria Beckhamγιόρτασε τα γενέθλιά της σε μια ρομαντική βραδιά στην παραλία

Η Victoria Beckham γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της και μερικούς διάσημους φίλους.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice girl έκλεισε τα 47 της χρόνια και φυσικά δε θα μπορούσε να μη το γιορτάσει.

Πέρασε λοιπόν, τα γενέθλιά της αυτό το Σαββατοκύριακο στο Miami και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφίες από την ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Σε ευχαριστώ, David Beckham που έκανες τα γενέθλιά μου τόσο ξεχωριστά", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. "Σ 'αγαπώ τόσο πολύ !!! Φιλιά".

Το πρώην μέλος του girl band και ο σύζυγος και πρώην ποδοσφαιριστής δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία από την παραλία. "Χρόνια πολλά, μαμά σε αγαπάμε τόσο πολύ και αξίζεις την καλύτερη μέρα. Στην καλύτερη μαμά και σύζυγο, χαρούμενα 47α γενέθλια, (είμαι ακόμα 45 btw). Σ΄ αγαπάμε".

Στη φωτογραφία βλέπουμε το iconic ζευγάρι να ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε μια ρομαντική βραδιά στην παραλία πλάι σε μια αναμμένη φωτιά.

Φυσικά για την περίσταση το style icon ονόματι Victoria Beckham δεν θα μπορούσε να μην είναι κομψή και αιθέρια. Για αυτό και επέλεξε να φορέσει το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της το καλοκαίρι. Και δεν είναι άλλο, από το λευκό φόρεμα.

Το φόρεμα της ήταν μάξι, με μακριά μανίκια και βαθύ ντεκολτέ, στολισμένο με μικροσκοπικά κρόσσια. Το φόρεμα ήταν από δροσερό και αέρινο ύφασμα και αναδείκνυε την αρκετά μαυρισμένη για την εποχή επιδερμίδα της. Η VB το συνδύασε με φλατ σανδάλια σε μεταλλιζέ απόχρωση. Αν υπάρχει ένα κομμάτι που θέλουμε να αποκτήσουμε πριν το καλοκαίρι, σίγουρα είναι ένα φόρεμα σαν αυτό.

Ο David ήταν κι εκείνος, απλός και κομψός, με χακί πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Στη Victoria ευχήθηκαν μέσω social media οι γιοι της και μια σειρά από διάσημοι φίλοι, όπως η Eva Longoria.

Δείτε ακόμη: Oscars Most Iconic Looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.