CELEBRITIES

Πρίγκιπας William-Harry: Τα δύο αδέρφια μίλησαν προσωπικά «για ώρες» μετά την κηδεία του παππού τους


The Jennettes

19 Απριλίου 2021

Πρίγκιπας William-Harry: Τα δύο αδέρφια μίλησαν προσωπικά «για ώρες» μετά την κηδεία του παππού τους
Ο πρίγκιπας Harry και ο αδελφός του πρίγκιπας William πέρασαν δύο ώρες μαζί πίσω από κλειστές πόρτες μετά την κηδεία του παππού τους το Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο πρίγκιπας Harry και ο αδελφός του πρίγκιπας William πέρασαν «δύο ώρες μαζί» πίσω από κλειστές πόρτες μετά την κηδεία του παππού τους το Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα δύο αδέρφια συνόδευσαν την βασιλική οικογένεια στην κηδεία του παππού τους, που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο του Windsor.

Η επικοινωνία μεταξύ των τριών χαρακτηρίστηκε από μια πηγή, ως «μη παραγωγική», αλλά μια πηγή κοντά στο Παλάτι είπε ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση» εν μέσω της αδελφικής σύγκρουσης. Η διαμάχη αυξήθηκε μετά τη συνέντευξη του Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, στην Oprah Winfrey. 

«Είναι πρώτες μέρες, αλλά ίσως είναι ακριβώς το πρώτο βήμα που θα ήθελε ο Φίλιππος», ανέφερε μια πηγή.

«Δεν είναι γνωστό τι ειπώθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες και όταν οι κάμερες ήταν απενεργοποιημένες, αλλά είναι απίθανο να μην αναφέρθηκαν το Megxit και η Oprah», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crowns (@thecrowns.ru)

Ο Harry και ο William εθεάθησαν επίσης να συζητούν δημόσια για αρκετά λεπτά κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής κηδείας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο William υπέβαλε το αίτημα να χωριστούν στην πομπή ακολουθίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Ο Harry αναμένεται να επιστρέψει στην έγκυο γυναίκα του τη Δευτέρα, πίσω στις Η.Π.Α. Τις επόμενες εβδομάδες, εν τω μεταξύ, μια άλλη σημαντική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του William και του πρίγκιπα της Ουαλίας, όπου οι δυο τους θα συζητήσουν τη μελλοντική δομή του βασιλικού νοικοκυριού.

Πατέρας και γιος θα συμβουλευτούν τη Βασίλισσα για τον καθορισμό του αριθμού των μελών της οικογένειας με πλήρη απασχόληση και των αντίστοιχων καθηκόντων τους για τις επόμενες δύο γενιές, ανέφεραν πηγές στο The Telegraph.

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.