CELEBRITIES

Helen McCrory: «Πρέπει να ερωτευτείς ξανά» έλεγε στον σύζυγό της πριν πεθάνει


The Jennettes

20 Απριλίου 2021

Helen McCrory: «Πρέπει να ερωτευτείς ξανά» έλεγε στον σύζυγό της πριν πεθάνει
Ο σύζυγος της Helen McCrory, Damian Lewis, περιγράφει το γλυκόπικρο αντίο της συζύγου του και την «γενναιότητα» που έδειξε πριν πεθάνει.

Ο σύζυγος της Helen McCrory, Damian Lewis, περιγράφει το γλυκόπικρο αντίο της συζύγου του και την «γενναιότητα» που έδειξε πριν πεθάνει.

Η Helen McCrory έφυγε από τη ζωή στις 16 Απριλίου σε ηλικία 52 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της και επίσης γνωστός ηθοποιός, Damian Lewis, την περιέγραψε ως «μετεωρίτη» στην ζωή της οικογένειας τους. Η McCrory είχε κρατήσει κρυφή την αρρώστια της και είπε στα παιδιά της ότι «έζησε τη ζωή που ήθελε».

Πριν πεθάνει, παρότρυνε επανειλημμένα τα παιδιά της να είναι θαρραλέα και να μην λυπούνται για το θάνατό της.

Σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο αστέρι του Peaky Blinders, ο Lewis είπε: «Άφησε τα όμορφα παιδιά μας, Manon και Gully, πολύ νωρίς, αλλά έχουν προετοιμαστεί για τη ζωή».

Γράφοντας στους Sunday Times, ο Lewis ανέφερε: «Μας έχει προτρέψει να είμαστε θαρραλέοι και να μην φοβόμαστε. Όπως είπε επανειλημμένα στα παιδιά: "Μην λυπάστε, γιατί παρόλο που πρόκειται να τα "κακαρώσω", έχω ζήσει τη ζωή που ήθελα"».

Σημείωσε ότι η θλίψη για την McCrory δεν καλύφθηκε από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου. «Το σαββατοκύριακο που οι εφημερίδες, σωστά, θα αποτίνουν σεβασμό στον Δούκα του Εδιμβούργου, χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο θυμούνται τη δική μου δούκισσα, μια γαλαζοαίματη με τον δικό της τρόπο».

Ο Lewis είπε ότι ήθελε να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και προσωπικά επιτεύγματα της γυναίκας του. «Η Helen ήταν ένα ακόμη πιο λαμπρό άτομο από ότι ήταν ηθοποιός.  Το ψευδώνυμό της σε πολλούς ήταν "Ντάμα Helen" και παρόλο που δεν θα ξέρουμε ποτέ αν αυτό θα είχε γίνει πραγματικότητα, νομίζω ότι κρυφά, το ξέρουμε».

Ο Lewis είπε ότι η McCrory ήταν «πολύ περήφανη που είναι καλλιτέχνης, ηθοποιός». Είπε ότι ήταν περήφανη για τη δουλειά της στη σκηνή. «Το να κάνω θέατρο είναι αυτό που έκανε την καρδιά μου να τραγουδά», θυμάται ότι έλεγε.

Μίλησε επίσης για το πώς προσπάθησε μέσα από το χιούμορ να τους προετοιμάσει και να «ελαφρύνει» αυτό που θα ερχόταν. Τις εβδομάδες πριν από το θάνατό της η σύζυγός του είχε μιλήσει για τις μελλοντικές του σχέσεις με τις γυναίκες, λέγοντας ότι «η αγάπη δεν είναι κτητική».

«Μας είπε από το κρεβάτι της: "Θέλω ο μπαμπάς να έχει πολλές φιλενάδες, πρέπει όλοι να αγαπήσετε ξανά, η αγάπη δεν είναι κτητική, αλλά Damian, προσπαθήστε τουλάχιστον να περάσει η κηδεία χωρίς να έχεις βρει ήδη κάποια"».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Wiki

Δείτε ακόμη:

Η ζωή μας πριν και μετά την Covid-19 μέσα από ευφάνταστες εικονογραφήσεις 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.