CELEBRITIES

Τα πρώτα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο


The Jennettes

20 Απριλίου 2021

Τα πρώτα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο
Την Τετάρτη τα πρώτα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς τον Φίλιππο

Τα 95α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ αυτή την εβδομάδα θα είναι και τα πιο απλά και ήσυχα, μετά τον θάνατο του συζύγου της 73 ετών, του πρίγκιπα Φιλίππου.

Τα γενέθλια της μονάρχη την Τετάρτη δεν θα εορταστούν ως συνήθως. Ενώ η βασίλισσα και άλλα μέλη της οικογένειας γιορτάζουν συχνά τα γενέθλιά τους, κοινοποιώντας νέα πορτρέτα στο κοινό, δεν θα κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία.

Θα είναι τα πρώτα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά το θάνατο του συζύγου της, ο οποίος κηδεύτηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor το περασμένο Σάββατο. Πέθανε στις 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών, μόλις δύο μήνες πριν από τα 100α γενέθλιά του.

Η Βασίλισσα περιβάλλεται από το πιστό προσωπικό της και τα τρία σκυλιά της, (με τα οποία ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να περπατά στους κήπους Frogmore την περασμένη εβδομάδα), στο Κάστρο του Windsor και τα μέλη της οικογένειας πιθανότατα θα επισκεφθούν την μονάρχη τις επόμενες μέρες.

Υπάρχει επίσης η εικασία ότι ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο από την Καλιφόρνια για να παραστεί στην κηδεία του παππού του, θα παρατείνει το ταξίδι του μέχρι τα γενέθλια της Βασίλισσας.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.