CELEBRITIES

Zac Efron: Χώρισε με την Vanessa Valladares μετά από 10 μήνες σχέσης


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

Zac Efron: Χώρισε με την Vanessa Valladares μετά από 10 μήνες σχέσης
Η ρομαντική αυτή σχέση που έμοιαζε σαν να ήταν βγαλμένη από ταινία ήρθε στο τέλος της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ρομαντική αυτή σχέση που έμοιαζε σαν να ήταν βγαλμένη από ταινία, ήρθε στο τέλος της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Zac Efron είναι και πάλι single!

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο Αμερικανός ηθοποιός τερμάτισε τη σχέση του με την Αυστραλή φίλη του ,Vanessa Valladares, μετά από 10 μήνες σχέσης. 

Τα νέα έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες πριν το ταξίδι του Efron στον Καναδά ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας του Stephen King «Firestarter», τον Μάιο. 

Μια πηγή είπε στη Daily Mail τον Μάρτιο ότι ο Efron σκόπευε να πάρει μαζί του την Valladares κατά τη διάρκεια των οκτώ εβδομάδων που θα διαρκούσαν τα γυρίσματα. Όχι πια, προφανώς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Ο 33χρονος ηθοποιός γνώρισε την 25χρονη σερβιτόρα και μοντέλο τον Ιούνιο του 2020, ενώ εργαζόταν στο Byron Bay General Store στη Νέα Νότια Ουαλία. Σύμφωνα με το Daily Mail, η Valladares εγκατέλειψε τη δουλειά της για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Efron και να ταξιδέψει μαζί του.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, η Valladares και ο Efron ζούσαν μαζί, ενώ φωτογραφήθηκαν για τελευταία φορά τελευταία δίπλα-δίπλα στα τέλη Μαρτίου.

Τους μήνες που ακολούθησαν, το φιλόδοξο μοντέλο φωτογραφιζόταν συνεχώς δίπλα στον ηθοποιό, καθώς το δίδυμο ταξίδεψε στην Αυστραλία ενώ ο Efron εργαζόταν σε έργα όπως η ταινία «Gold», η οποία γυρίστηκε στην Αδελαΐδα και η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Down to Earth».

Υπάρχει όμως η πιθανότητα ο Efron και η Valladares να μην τελείωσαν ακόμη, δεδομένης της ιστορίας τους. Τον Νοέμβριο, το The Sun, ανέφερε ψευδώς ότι οι δυο τους χώρισαν.

Η πηγή του ισχυρίστηκε, ότι «η σχέση τους μοιάζει περισσότερο με έναν καλοκαιρινό έρωτα από ό, τι ήθελαν να παραδεχτούν». Μια εβδομάδα μετά, η αναφορά της αποδείχθηκε λανθασμένη. Ο Efron και η Valladares εμφανίστηκαν μαζί τον Δεκέμβριο, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση τους ήταν ακόμα ζωντανή.

Δείτε ακόμη:

5 διάσημα ζευγάρια αποκαλύπτουν πώς πρωτογνωρίστηκαν

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS