CELEBRITIES

Melanie Griffith - Stella Banderas: Οι γοητευτικές μητέρα και κόρη πρωταγωνιστούν σε καμπάνια


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

Melanie Griffith - Stella Banderas: Οι γοητευτικές μητέρα και κόρη πρωταγωνιστούν σε καμπάνια
Η Melanie Griffith και Stella Banderas ποζάρουν μαζί και είναι εντυπωσιακές

H Melanie Griffith πρωταγωνιστεί παρέα με την πανέμορφη κόρη της, Stella Banderas στη νέα καμπάνια Bvlgari για την Vogue.

H 24χρονη κόρη της Griffith, που έχει αποκτήσει με τον Antonio Banderas, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μητέρα και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες, φορώντας απλά μαύρα σύνολα που επιτρέπουν στην εκπληκτική συλλογή κοσμημάτων να αναδειχθεί και να λάμψει, όπως της αξίζει.

Η νεαρή έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την καριέρα των γονιών της -οι οποίοι ήταν παντρεμένοι από το 1996 εως το 2015 -και να γίνει κι εκείνη ηθοποιός.

«Να είμαι μια ισχυρή γυναίκα με ανοιχτή καρδιά που να υποστηρίζει όσα λέει ότι μπορεί να κάνει. Αυτό, ελπίζω, είναι η κληρονομιά που έχω αφήσει στη Στέλλα. Σε ευχαριστώ, Vogue και Bvlgari για την ευκαιρία που μου δώσατε να γιορτάσω την όμορφη κόρη μου», έγραψε η star.

Σημειώνουμε ότι η Stella Banderas είναι η ετεροθαλής αδελφή της Dakota Johnson, (από τον γάμο της Melania Griffith με την Don Johnson που κράτησε από το 1989 μέχρι το 1996). Η Melanie Griffith έχει ακόμα έναν γιο, τον Alexander, από τον δεύτερο γάμο της, με τον ηθοποιό, Steven Bauer .

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.