CELEBRITIES

H Jennifer Lopez με total white: Παραδίδει μαθήματα στιλ λίγο μετά το χωρισμό της


The Jennettes

22 Απριλίου 2021

H Jennifer Lopez με total white: Παραδίδει μαθήματα στιλ λίγο μετά το χωρισμό της
H Jennifer Lopez φόρεσε total white και έδειχνε λαμπερή όπως πάντα

Αφού η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους την προηγούμενη Πέμπτη, η J.Lo έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το Instagram για λίγες μέρες, για να επιστρέψει δριμύτερη και ακόμα πιο λαμπερή.

Η Jennifer Lopez φόρεσε το total white καλύτερα από κάθε άλλη και έλαμψε με την δροσερή και ανοιξιάτικη εμφάνιση της.

Επέλεξε ένα λευκό top και λευκό τζιν με σκισίματα στα γυρίσματα της ταινίας της Shotgun Wedding στη Δομινικανή Δημοκρατία. Στη φωτογραφία γελά και απολαμβάνει μια κούπα καφέ.

Το σύνολό της είναι ιδανικό για την εποχή και ανυπομονούμε να το αντιγράψουμε.

Την περασμένη εβδομάδα, η star έκανε μια κοινή δήλωση με τον Rodriguez, στην οποία ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Επίσης δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της στη νέα φωτογραφία.

"Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι", ανέφεραν στη δήλωσή τους. "Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και τα έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλο, όπως και ο ένας για τα παιδιά του άλλου".

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.