CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Diana: Ο John Travolta θυμάται την εμβληματική στιγμή του χορού τους


The Jennettes

22 Απριλίου 2021

Πριγκίπισσα Diana και John Travolta
Ο John Travolta δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που χόρεψε με την Πριγκίπισσα Diana. Σε μια εμβληματική στιγμή, η Diana και ο Travolta στριφογύριζαν πάνω πίστα χορού σε ένα κρατικό δείπνο του Λευκού Οίκου του 1985 που φιλοξένησαν ο τότε Πρόεδρος Ronald Reagan και η Πρώτη Κυρία Nancy Reagan.

Ο John Travolta δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που χόρεψε με την Πριγκίπισσα Diana. Σε μια εμβληματική στιγμή, η Diana και ο Travolta στριφογύριζαν πάνω στην πίστα χορού σε ένα κρατικό δείπνο του Λευκού Οίκου του 1985, που φιλοξένησαν ο τότε Πρόεδρος Ronald Reagan και η Πρώτη Κυρία Nancy Reagan.

Αυτή την εβδομάδα, ο ηθοποιός ξανάζησε τη στιγμή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Esquire Mexico, στην οποία παραδέχτηκε ότι δεν ήταν προετοιμασμένος να χορέψει με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Δεν πίστευα ότι θα μου ζητούσαν να χορέψω μαζί της. Είχα το μεγάλο προνόμιο και την τιμή να το κάνω, και σκέφτηκα: Πρέπει να υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό και καλύτερα να τα δώσω όλα. Αυτό σήμαινε να οδηγήσω σωστά τον χορό και να σιγουρευτώ ότι διασκεδάζαμε. Αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι, αλλά το γεγονός να χαιρετίσω κατάλληλα την Diana και να της ζητήσω να χορέψουμε, να είσαι σίγουρος ότι ήταν ένα περίπλοκο έργο», αποκάλυψε ο ίδιος. 

Ο Travolta είπε ακόμα ότι η εμπειρία έμοιαζε με παραμύθι που θα συνέχιζε να θυμάται για τις επόμενες δεκαετίες.

jenny.gr

«Σκεφτείτε το σκηνικό. Ήμασταν στον Λευκό Οίκο. Ήταν μεσάνυχτα. Η σκηνή ήταν σαν ένα όνειρο. Την πλησιάζω, αγγίζω τον αγκώνα της, την προσκαλώ να χορέψει. Περιστρέφεται και μου δίνει αυτό το μαγευτικό χαμόγελο, το λίγο λυπημένο, και δέχεται την πρόσκλησή μου. Και εκεί ήμασταν, να χορεύουμε μαζί σαν να ήταν παραμύθι. Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι κάτι τέτοιο θα του συνέβαινε κάποια μέρα; Ήμουν αρκετά έξυπνος για να το σφραγίσω στη μνήμη μου ως μια πολύ ξεχωριστή, μαγική στιγμή».

Ο star είχε προηγουμένως αποκαλύψει κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό Één, ότι ήταν η Nancy Reagan που του είπε ότι η Πριγκίπισσα Diana ήθελε να χορέψει μαζί του.

«Μου είπε: «Είναι η επιθυμία της». Τα μεσάνυχτα, έπρεπε να την χτυπήσω στον ώμο της και έπρεπε να πω: «Θα θέλατε να χορέψουμε;». Γύρισε και έγνεψε καταφατικά με τον τρόπο που έκανε πάντα η  Lady Diana και χορέψαμε για 15 λεπτά».   

jenny.gr

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «Good Morning America» το 2016, ο Travolta ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι από τη δεκαετία του '80 που θα ήθελε να φέρει πίσω στη δεκαετία του 2010 και εκείνος απάντησε ότι θα ήθελε να χορέψει ξανά με την Πριγκίπισσα.

«Ναι, χόρευα με την Πριγκίπισσα Diana το 1986. Αυτή ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, οπότε αυτή είναι ίσως η καλύτερη στιγμή της δεκαετίας του '80».

Να σημειωθεί ότι η Eleri Lynn, επιμελήτρια της έκθεσης του 2017 «Diana: Η ιστορία της μόδας», που πραγματοποιήθηκε στο πρώην σπίτι της στο Παλάτι του Kensington, είπε ότι στο παρελθόν η Diana εκτιμούσε το Hollywood και τον χορό και θα μπορούσε να είχε πάρει αυτό το μονοπάτι αν η ζωή είχε διαφορετική τροπή για εκείνη. 

Πηγή φωτογραφιών Splash

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.