CELEBRITIES

Brooke Shields: Μοιράζεται μια γυμνή φωτογραφία προς τιμήν της Ημέρας της Γης


The Jennettes

23 Απριλίου 2021

Brooke Shields: Μοιράζεται μια γυμνή φωτογραφία προς τιμήν της Ημέρας της Γης
Η διάσημη ηθοποιός Brooke Shields μας φέρνει vibes από την «Γαλάζια Λίμνη» με μια throwback φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Γης.

Η διάσημη ηθοποιός Brooke Shields μας φέρνει vibes από την «Γαλάζια Λίμνη» με μια throwback φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Γης.

Προς τιμήν του ετήσιου εορτασμού, που σηματοδοτεί την έναρξη του περιβαλλοντικού κινήματος το 1970, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού της, απολαμβάνοντας τη φύση γυμνή.

«Αυτήν την Ημέρα της Γης, συμμετέχω με το @NatGeo για να μοιραστώ ένα από τα μέρη του πλανήτη που είναι σημαντικό για μένα», δήλωσε η Shields, 55 ετών. Στη φωτογραφία ποζάρει με την πλάτη της στην κάμερα, ενώ περιβάλλεται από τον ωκεανό και τον ηλιόλουστο ουρανό.

«Γιορτάστε την αγάπη σας για τον πλανήτη μαζί μας, δημοσιεύοντας ένα σημείο που ξεχωρίζετε», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Shields ήρθε έναν μήνα μετά την τελευταία κοινοποίηση μιας ενημέρωσης σχετικά με την θεραπεία για το σπάσιμο του μηρού της στα τέλη Ιανουαρίου.

«Έχω διανύσει πολύ δρόμο από τότε, αλλά το ταξίδι μόλις ξεκίνησε», έγραψε στην ανάρτηση του Μαρτίου, η οποία περιελάμβανε φωτογραφίες από το χέρι της που ήταν γεμάτο με επιδέσμους και χρειαζόταν βοήθεια για να περπατήσει.

Η Shields έσπασε τον δεξί της μηρό αφού έπεσε από έναν πίνακα ισορροπίας σε ένα γυμναστήριο.

«Ένιωσα ότι ήταν όλα σε αργή κίνηση. Και τότε άρχισα να ουρλιάζω», είπε. «Βγήκαν ήχοι που δεν έχω ξανακούσει. Ο πόνος ήταν τόσο βασανιστικός».

Μόλις πήγε  στο νοσοκομείο, η Shields υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική επέμβαση για να τοποθετηθούν δύο μεταλλικές ράβδοι κοντά στον γοφό της. Στη συνέχεια, αφού η διάσημη ηθοποιός μπόρεσε να πάει στο σπίτι της, ανέπτυξε μια σοβαρή λοίμωξη από σταφυλόκοκκο, η οποία απαιτούσε επέμβαση έκτακτης ανάγκης και πολλαπλές εγχύσεις αίματος.

Από τότε που επέστρεψε ξανά στο σπίτι, η Shields άρχισε να μαθαίνει ξανά πώς να περπατά.

«Για πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή, σκέφτηκα, "Δεν μπορώ να το ξεπεράσω"», είπε για τη διαδικασία θεραπείας. «Δεν μπορώ ούτε να σταθώ στο πόδι μου, ούτε να κάνω ένα βήμα».

Ωστόσο, η Shields λέει ότι οι αγώνες που αντιμετώπισε καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, την έχουν προετοιμάσει για το μέλλον. «Είμαι η μόνη που θα μπορέσω να το ξεπεράσω», είπε. «Η καριέρα μου ήταν στην πραγματικότητα έτσι. Μία πόρτα κλείνει στο πρόσωπό μου και ψάχνω διαρκώς για μια άλλη».

Δείτε ακόμη:

Throwback: Οι πιο όμορφες φωτογραφίες της Brooke Shields

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.